Tony Moly

Vital Vita 12 Jelly Cleanser

Ik was door al mijn reinigingsproducten heen dus besloot om twee nieuwe te bestellen. Beide van een merk waar ik nog niet eerder een reiniger van had geprobeerd. Deze ronde vertel ik je meer over de Vital Vita Jelly Cleanser van Tony Moly.

Over het product:

Deze zachte maar krachtige reiniger lost make-up, vuil en overtollig oppervlak onmiddellijk op. Deze gelei-reiniger bevat een unieke mix van chlorella en spirulina en verwijdert poriën van onzuiverheden zonder de natuurlijke oliën van de huid te verwijderen, waardoor de huid zacht en gehydrateerd wordt

De Vital Vita 12-collectie bevat onze exclusieve Vita-12 multivitaminen samenstelling die een veelzijdige oplossing biedt voor veel voorkomende huidproblemen. Met behulp van nanosome-technologie worden 12 soorten vitamines (A, B1, B3, B5, B6, B8, B12, C, E, F, H) gecombineerd om een ​​zeer effectief multivitaminen mengsel te creëren dat gericht is op een breed scala aan huidproblemen zoals elasticiteit, helderheid, hydratatie en voeding.

Werking:

Wat een verhaal, ik ben stiekum gewoon een beetje voor de tube gevallen vanwege zijn lekker felle kleur en omdat ik verwachtte dat hij lekker naar citrus zou ruiken haha. Niet teleurgesteld want dat doet hij. Je hebt heel weinig nodig van het product. Ik gebruik hem niet op mijn ogen en vertel je zo waarom niet. Hij maakt de huid echt goed schoon. Hij laat hem niet zo verzorgd achter als bijvoorbeeld de reiniger van beautypie (lees hier) maar ook zeker niet trekkerig.

Rimpels:

Bij de eerste keer gebruik schrok ik een beetje, ik deed wat product op mijn vingers en met wat water masseerde ik hem eerst op in mijn handen. WOW mijn vingers voelde direct aan alsof ik een half uur in bad had liggen weken, je weet wel, van die rimpelige vingertoppen (oude wijvenhandjes noemde we dat thuis altijd 😊 oeps) haha. Wat is dit dacht ik? En een beetje huiverig wat er op mijn gezicht zou gebeuren. Gelukkig niets! Gewoon goed schoon, naar mate ik het product meer ging gebruiken reageerden mijn vingers en handpalmen niet meer zo heftig. Blijkbaar hadden die van al die zuren ook baat en waren ze na de ‘eerste schrik’ goed hersteld.

Maar door deze reactie op mijn handen denk ik wel dat het een wat ‘pittige’ reiniger is die wellicht niet voor iedereen geschikt is. Hij heeft behoorlijk wat zuren in zich dus voor de beginnende gebruiker misschien even voorzichtig uitproberen en ipv elke dag 2x per week gebruiken? Ik gebruik hem denk ik nu 3x per week. De overige dagen gebruik in een reinigingsbalm die wat milder is voor de huid.

Ingrediënten

Myristinezuur Stearinezuur Laurinezuur Triethanolamine Palmitinezuur Glycerine Gezuiverd water Natriumhydroxide Propyleenglycol Cocos Nucifera (kokosnoot) Olie Elaeis Guineensis (palm) Olie Gele oker (okerklei) Eieren Wit tetrazout Natriumzout Triclosan Parfum

Mening:

Ik vind het een hele fijne reiniger. Zeker omdat hij een beetje pit en kick heeft. Parfum staat als laatste op lijst maar er zit dus wel een pietsiebeetje in. Je krijgt een lekkere tube van 150ml voor ongeveer EUR 20,-. Ik kocht hem online. Ik zie dat ze ook verzorgingsproducten (dagcrème etc) hebben in deze lijn. Het merk Tony Moly bestaat sinds 2006 en is een Korean Skincare merk. Ze hebben vaak hele leuke verpakkingen voor hun producten ook. Ik vond dit een hele fijne kennismaking met dit merk.

Annette

6 thoughts on “Tony Moly

  1. Fijne review ik kan de geur bijna ruiken zo met die oranje verpakking en je beschrijving. Spreekt mij erg aan! Gebruik nu al tijden de Clinique take the day off balm en die lijkt maar niet op te gaan maar dit lijkt mij erg lekker voor nu en de warmte die gaat komen (35 graden hoorde ik zojuist….)

    Geliked door 1 persoon

  2. Dat is een pittige reiniger! Ik had verwacht dat de prijs veel hoger zou zijn, valt dus reuze mee. Ik ben soms ook heel gevoelig voor verpakkingen, herkenbaar! (wij zeiden ook altijd oude vrouwenhandjes, haha)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s