Sample Saturday

Living Proof – 5-in-1 styling treatment

In de adventskalender van Lookfantastic zat deze tube van Living Proof met een leave-in conditioner. Ik gebruik graag leave-in conditioners. Ik heb het idee dat die mijn haar net een beetje meer ‘lucht’ geven dan een traditionele conditioner die je gebruikt na het wassen.

Welk Merk?

Ik heb ook een fullsize product staan van Living Proof en vind het echt een fijn merk. Het is goed betaalbaar en dit is wat ik lees op hun website:

We lossen de moeilijkste schoonheidsproblemen op met wetenschap en gepatenteerde technologie afkomstig van MIT. Onze oprichters zijn kappers die de beperkingen van conventionele producten beu zijn en biotech-wetenschappers die geen vooroordelen hadden over wat wel of niet kon worden gedaan. Samen wilden ze resultaten creëren die u kunt zien. Twintig patenten, meer dan 50 producten en meer dan 150 prijzen later, we hebben talloze liefdesbrieven die ons bedanken voor het veranderen van levens op zowel grote als kleine manieren. Wij zijn de wetenschap. U bent de Living Proof®.

Wat is het?

Voeg kracht en glans toe aan lokken met de Living Proof Perfect Hair Day (PhD) 5-in-1 stylingbehandeling. In slechts één eenvoudige stap werkt de formule om de lokken glad te maken, volumiseren, conditioneren, versterken en polijsten, met behulp van de gepatenteerde Healthy Hair Molecule en Thickening Molecule van het merk.

De voedende behandeling levert voedingsstoffen en hydratatie aan het haar, temt kroes en voorkomt breuk voor een zachtere, soepelere haarvezel. De kleurveilige formule levert hittebescherming tot 230 ° C en laat glans en zichtbare gezondheid achter. Veilig voor gekleurd en chemisch behandeld haar.

Vrij van parabenen, siliconen en ftalaten. Dierproefvrij.

Dit product gebruik je dus na het douchen en breng je aan op handdoekdroog haar. Je hebt echt maar een klein beetje nodig anders wordt je haar vettig. Daarna je haar stylen zoals je het normaal gewend bent.

Wat vond ik ervan?

Heel fijn, mijn haar heeft net even wat meer grip zonder dat het stug aanvoelt, het valt goed en krijgt een beetje volume. Erg fijn. Ik heb dus ook een andere leave-in conditioner van dit merk uit een andere lijn en die is ook top. Fijne producten dus die doen wat ze beloven.

Waar te koop en wat kost het?

Het is prima verkrijgbaar bij – duidelijk – Lookfantastic dus 😊 maar ook bijvoorbeeld in Nederland bij John Beerens. Een fullsize kost ongeveer € 11,95 en dat is een hele goede prijs, wat ik al schreef je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig (even een paar keer kijken hoeveel precies voor jou haar werkt) en gaat dus maanden mee. Aanrader!

Annette

7 thoughts on “Sample Saturday

  1. Klinkt als een heerlijk product en fijn geprijsd. Van de week een keer gewone conditioner gebruikt omdat de achterkant zo lang is (ben 7 weken geleden geweest direct toen het weer mocht) maar ze heeft het slecht geknipt. Gewone conditioner maakt mijn haar slap hoewel ik het normaal maar eens per week was voelt het nu alweer vettig. Fijne zondag.

    Geliked door 1 persoon

  2. Grappig dat een leave -in conditioner meer lucht geeft dan een die je uitspoelt. Goede tip om te onthouden voor als mijn haar weer wat langer is, mede door de prijs!

    Geliked door 1 persoon

  3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s