Kiehl’s

Damage Repairing & Rehydrating Leave-In Treatment

In Praag (ja dat is alweer even geleden) bezocht ik in het winkelcentrum de winkel van Kiehl’s. Ja probeer dan maar eens weer naar buiten te lopen zonder iets te kopen. Dat deed ik dan ook niet haha ik nam een fijne leave-in conditioner mee en vertel je er vandaag meer over.

Kiehl's leave-in treatment

Minder conditioner

Sinds een jaar of twee probeer ik tijdens het douchen zo min mogelijk of bij voorkeur geen ‘traditionele’ conditioner meer te gebruiken. Ik heb erg sluik haar en dit soort conditioners maken mijn haar dan wel heerlijk zacht en goed doorkambaar maar ook behoorlijk futloos.

Inmiddels is mijn haar er meer en meer aan gewend geraakt en is mijn haar door bepaalde shampoo’s (bijvoorbeeld di van Garnier – de aloe hydra boost of de honing goud lijn) veel zachter na het wassen. Een conditioner is dus niet meer echt nodig. Echter heb ik op mijn kruin altijd wel een dot klitten dus er moet wel een product aan te pas komen om dit doorkambaar te maken.

Kiehl's leave-in treatment

Ik heb diverse leave-in conditioners in gebruik van budget (Kruidvat) tot best prijzig en ze zijn ook fijn allemaal. Deze van Kiehl’s is wel echt heel erg fijn in gebruik, zuinig en dus wat mij betreft zijn ruim EUR 20,- meer dan waard.

Over het product:

Een herhaalde behandeling om het haar sterker te maken en beschadigingen ongedaan te maken

Herstelt de vochtbalans en beschadigingen in de zwakste delen van de haarvezels

Bevat moringaboomolie, hydraterend hyaluronzuur en ceramiden om de haarvezels glad en stevig te maken, en het haar beter doorkambaar te maken

Ideaal voor chemisch behandeld haar of haar dat te heet gestyled is

Zonder parabenen

De geur is zalig vleugje citrus (doet het altijd goed bij mij) en het verdeeld makkelijk over het haar. Heerlijk ook dat het in een pompverpakking zit. Ik pomp een paar keer op mijn vingers en dan hup in het haar.

Kiehl's leave-in treatment

Kiehl’s raadt aan – Gebruiksaanwijzing:

Aanbrengen op handdoekdroog haar. Gebruik een kam of de vingers om het product gelijkmatig over het haar te verdelen. Stijl het haar als gebruikelijk. Niet uitspoelen.

Kan dagelijks worden gebruikt.

Als dit wordt gebruikt in een volledige routine, wordt het haar 5x sterker en wordt 1 jaar haar beschadiging tenietgedaan!

Kiehl's leave-in treatment

Die laatste claim vind ik mooi maar er is bij mij geen redden meer aan hahaha ik kleur mijn haar al sinds ik een jaar of 15 ben dus om ruim 30 jaar teniet te doen??? Maar nee, zonder gekheid zalig product dat zijn geld zoals gezegd meer dan waard is. Ik laat het na het aanbrengen even lekker een paar minuten intrekken en borstel dan voorzichtig mijn haar met een tangle teezer. Geen knoopjes en klitten meer te bekennen.

Fijn product, aanrader als je ook een conditioner gebruiker bent. Zeker het overwegen waard om dan te switchen naar deze. Je gebruikt veel minder product dan een conditioner die je uitspoelt onder de douche (althans ik wel) en is dus verhoudingsgewijs echt niet veel duurder. Mijn haar wordt hier blij van!

Annette

8 thoughts on “Kiehl’s

  1. Klinkt heerlijk en ook fijn dat je het in je haar kunt laten zitten. Heb nu een serum van Biosilk gekocht bij Douglas omdat ik blonde streepjes in mijn haar heb laten zetten (volgende keer doe ik het zelf)…het is nu wat droger en van een gewone conditoner wordt mijn haar ook slap en snel vet.
    Fijn weekend!

    Geliked door 1 persoon

  2. Als je het zo omrekent is het inderdaad niet duur. Ik gebruik af en toe een conditioner maar meer om mijn droge punten meer te verzorgen…En hoera, die zijn dinsdag mooi weer weg! Zo een leave in conditioner is inderdaad ideaal en volgens mij meer verzorgend voor zover dat dat mogelijk is, Een conditioner legt volgens mij tijdelijk je haarschubben plat waardoor het makkelijker doorkambaar is. Ik heb op de dag na het wassen/föhnen altijd mooi haar maar na één nacht… De volgende dag is het weer pluizig.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s