Unboxing

 

Lookfantastic Beautybox Mei 2020

Van de week kwam hij weer binnen mijn maandelijkse beautybox. Het thema deze maand is Botanical en hij heeft dus 6 producten die met name een natuurlijk, botanische achtergrond hebben.

Ik vind alle 6 de producten fantastisch en ga ze dan ook allemaal gebruiken. Sterker nog, de mist en het gezichtsmasker heb ik al gebruikt 🙂 en zo hoort het natuurlijk ook. Zo’n box is er om te gebruiken. Ik kijk ook vooral uit naar het product van Avant maar die moet nog even op zijn beurt wachten.

Wat vind jij van de inhoud deze maand?

Annette

 

 

 

 

 

6 thoughts on “Unboxing

  1. Ik heb de box pas gisteren gekregen, heel laat dit keer. Het masker van korres heb ik gelijk geprobeerd en die vind ik heerlijk, mijn huid zag daarna heel mooi uit. Fijne producten weer.

    Geliked door 1 persoon

    • Ik heb de facemist al in gebruik genomen maar had ineens wel een pukkel deze week. Ik kan niet altijd goed tegen ingredienten gebasseerd op planten (ben ook allergisch voor kamille) dus ik ga even speuren en hem wellicht toch niet meer gebruiken 😦

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s