Jo Loves

Jo Loves – Parfums van Zara

Als je een fan bent van de geuren van Jo Malone maar niet het budget om daadwerkelijk iets van dit merk aan te schaffen heb ik nu een goede budget tip voor je. Ik las over de lijn van Jo Loves bij een Engelse blogger en besloot eens te kijken of de Nederlandse Zara ook de geuren verkoopt en jawel. Jo loves is een samenwerking tussen Jo Malone en Zara en geeft jou dus de kans om budget vriendelijk wat heerlijke geuren te shoppen.

Jo Loves eau de parfum

Thuis kiezen

Nu zitten we natuurlijk al een flink aantal weken thuis dus even naar de winkel om de geurtjes in ‘real life’ te ruiken zat er niet in. Lastig, lastig want nu moet je op de beschrijving af gaan. Er zijn 8 verschillende geuren die je in sample formaat 10ml, fles formaat 40ml en 90ml en kaarsen kunt kopen. Heb je dus jouw favoriet gespot dan kun je jezelf en je huis hullen in je favoriete geur.

Samples

Zijn het samples? Ach ik weet het eigenlijk niet maar ik besloot 4 van de 8 geuren te bestellen. Het komt in een mooi doosje met simpel opschrift en het parfum breng je makkelijk aan met een rollerballetje. De samples van 10ml kosten EUR 5,95 per stuk.

Er zijn dus 8 verschillende geuren, ik beschrijf even kort alle 8 zoals ik het op de website tegenkom

Jo Loves Waterlilly Tea dress

BOHEMIAN BLUEBELLS

„Deze geur heeft een bohemisch tintje, is boordevol opvallende, onverwachte noten en hypnotiseert de drager door zijn levendige karakter. Zoiets heb je nooit eerder geroken.” Jo Malone CBE, oprichtster van Jo Loves.

– De geur bevat noten van lavendel, sandelhout en muskus.

AMALFI SUNRAY

„Zoveel fijne herinneringen aan de zomervakantie aan de Italiaanse rivièra.” Jo Malone CBE, oprichtster van Jo Loves.

– De geur bevat noten van bergamot, mandarijn en oranjebloesem.

TUBEREUSE NOIR

„De enkele noot van tuberoos is indrukwekkender dan diamanten.” Jo Malone CBE, oprichtster van Jo Loves.

– De geur bevat noten van ylang ylang, tuberoos en sandelhout.

Jo Loves Fleur D'oranger

FLEUR D’ ORANGER

„Koninklijke en luisterrijke gelegenheden vragen om oranjebloesem.” Jo Malone CBE, oprichtster van Jo Loves.

– De geur bevat noten van oranjebloesem, neroli en ylang ylang.

WATERLILY TEA DRESS

„Op de achtergrond klinkt zacht jazz, picknicks op het gazon en een vintage jurk wappert in een zachte bries.” Jo Malone CBE, oprichtster van Jo Loves.

– De geur bevat noten van vert de bergamot, groene munt en muskus.

EBONY WOOD

„Dat moment van vrijheid en zorgeloze avonturen die op het punt staan te beginnen.” Jo Malone CBE, oprichtster van Jo Loves.

– De geur bevat noten van roze peper, kruidnagel en ebbenhout.

Jo Loves Vetiver Pamplemousse

FLEUR DE PATCHOULI

„De essentie van deze geur raakt je en daagt je uit creatief te zijn.” Jo Malone CBE, oprichtster van Jo Loves.

– De geur bevat noten van pioenroos, patchouli en pokhout.

VETIVER PAMPLEMOUSSE

„Een witte katoenen blouse met een vleugje citrusachtig eau de cologne, een dagelijkse accessoire voor mij.” Jo Malone CBE, oprichtster van Jo Loves.

– De geur bevat noten van grapefruit, mandarijn en vetiver.

Jo Loves Ebony wood

Keuze maken

Ik vond het nog lastig dus om een keuze te maken maar koos uiteindelijk voor Waterlilly Tea Dress, Ebony Wood, Fleur D’oranger en Vetiver Pamplemousse. De waterlilly Tea Dress bleek niets voor mij te zijn, had ik toch beter voor de amalfi sunray kunnen gaan 😊 maar omdat ik al veel citrusgeuren had uitgekozen besloot ik die niet te nemen.

De Ebony is ook echt zalig, ik ben naast citrusgeuren ook erg van de houtgeuren dus ook deze vind ik heel erg lekker. Helaas pakt hij op mijn huid niet helemaal lekker uit, jammer. De geuren blijven best goed bij je voor een paar uurtjes dus een werkdag moet net lukken en een avondje uit lukt zeker.

Jo Loves eau de parfum

Meer kopen?

Ik wil zeker als de winkels van Zara weer open zijn ook de andere geuren gaan ruiken en wellicht ook nog kopen. Die waar muskus in zit worden het zeker niet want daar houd ik echt niet van. Leuk dus om zo de mooie geuren van Jo Malone te kunnen proberen. Budget tip van mij voor jou 😉 en wellicht ook een mooi moederdag cadeau, Denk dat ze wel door de brievenbus kunnen als het moet dus ook op ‘afstand te schenken’.

Annette

15 thoughts on “Jo Loves

 1. Lekker en wat een leuk initiatief. Heb ooit (met cadeaubonnen) een geur van Jo Malone gekocht maar dat is een rib uit je lijf:-) Was gisteren even fysiek bij Douglas omdat mijn man vandaag jarig is en een product online al weken uitverkocht was. Heel vreemd…je mag nergens aanzitten en je wordt “begeleid”door een verkoopster. Alle testers zijn weg. Vond dat nu niet erg omdat ik snel weer weg wilde maar voor de toekomst??? Winkelen was (althans voor mij en zeker bij de Douglas) toch lekker rondsnuffelen en hier en daar wat ruiken en of proberen. Voorlopig alles maar “gewoon” online.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik heb de grote fles in de geur Amalfi Sunray en die is lekker! Ik had gelezen dat hij op een geur van Tom Ford lijkt en die vind ik erg lekker maar ook erg duur dus had gelijk deze besteld en geen spijt van.

  Geliked door 1 persoon

 3. Leuke tip! Notino heeft dupes van Jo Malone, die heten Jenny Glow. Eerst hadden zij samples van de echte Jo Malone geuren maar die zie ik niet meer staan op hun website. Ik ga er een bestellen en lastig om dat op de gok te doen, maar een voordeel… ik heb nog nooit de originele geuren geroken dus echt tegenvallen kan het niet. 🙂

  Geliked door 1 persoon

   • De geur Patchoeli is mijn grote favoriet. Ik krijg er altijd complimenten over. Het is een zoete maar ook kruidige geur. Niet zwaar maar blijft goed ‘hangen’. Lekkerste geur sinds lange tijd. Ik gebruik niets anders meer. Had ook eerst een aantal van de kleine verpakkingen besteld. Waaronder ook Ebony Wood. Deze is voor de winter zalig. Fleur de Orange en amalfi sunrise waren het helaas niet voor mij.

    Geliked door 1 persoon

 4. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s