Unboxing

Monsterdoos april 2020

Ik kreeg weer een mail dat er een nieuwe editie van de monsterdoos was. Ik besloot hem te bestellen en laat je zien wat er allemaal in deze lente editie van de doos zit. Je kunt de doos kopen voor EUR 12,95 dat is inclusief verzenden.

Ik vind het echt weer een heerlijke box en ben heel blij met de inhoud. Dit is niet gesponsord gewoon zelf gekocht en vind het leuk om aan jullie te laten zien.

Annette

4 thoughts on “Unboxing

  1. Zeker een super leuke en volle box! Ik moet hem ook echt een keer gaan bestellen, eten gaat er altijd in bij de mannen. Grappig, Jeroen doet exact hetzelfde met tonijn. Ook wat mayo, appeltje, uitje, zout en peper.
    Slimpie hebben wij altijd in huis, meestal de citroen versie. Laatst had Jeroen de sinaasappel meegenomen maar die vind ik niet zo lekker. Die jij nu in de box hebt klinkt goed. Volgens mij zat er toen ook een andere smaak in de box en ik maar zoeken bij de Coop, zij hebben daar maar 2 smaken…Dus ik hoop dat die andere er ooit komen.
    Die Napoleon ballen, wij hadden ze in de smaak citroen en inderdaad, je hele gehemelte wordt er gevoelig van. En toch blijf je ervan eten, lekker! 🙂
    En leuke leesvoer zit erbij, zelfhulp boeken zijn altijd leuk om te lezen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s