Sample Saturday

Lookfantastic Adventskalender

unboxing 2019

Even een andere sample Saturday dan je gewend bent 🙂 Ik laat je zien wat er allemaal in mijn adventskalender zat van Lookfantastic. Ga er maar even lekker voor zitten want er komt een hoop moois voorbij. Een aantal van de artikelen zul je zeker terug zien op Ann Ages Gracefully.

Had jij een adventskalender dit jaar? En was je blij met de inhoud?

Annette

7 thoughts on “Sample Saturday

 1. Ik ben er ook weer blij mee. Het enige wat ik erin nog leuk gevonden zou hebben is een klein flesje eau de toilette. Misschien eentje van Molton Brown. Maar dat zit ook nooit in de maandbox. Verder een vd mooiste adventkalenders.

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat een geweldige box is dit toch, de mooiste die ik voorbij heb zien komen. Ik ben ook zo een type die onder de douche staat en dan erachter kom dat ik wat vergeten ben, haha! Dat soort exfolierende pads vind ik ook zo fijn, ik gebruik ze nog steeds. Gaaf dat die halscrème en het serum er weer in zat, heerlijk voor je!

  Geliked door 1 persoon

  • Ik vond het ook echt een super kalender, hij bleef maar mooie kado’s geven. Heel blij met de inhoud 🙂 Ik doe de elastizer nu in als ik ga sporten (dat doe ik een half uurtje voor ik ga douchen) dan heeft hij precies lang genoeg kunnen intrekken. Superzacht haar krijg ik er van.

   Like

 3. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s