Dr. Botanicals

Moroccan Rose Superfood gezichtsolie

In de adventskalender van LookFantastic van vorig jaar (klik hier) zat een prachtig flesje olie van het merk Dr. Botanicals. Het was mijn eerste kennismaking met dit merk, en inmiddels heb ik twee producten van dit merk uitgeprobeerd. Hoog tijd om er dus eens een review over online te zetten. Het is een mooi ‘apothekersflesje met pipet’ en bevat 15ml.

Dr. Botanicals Moroccan Rose facial oil

Dit flesje kost maar liefst EUR 36,- en is de travelsize. Voor een fullsize flesje van 30 ml betaal je EUR 55,-. Niet goedkoop dus maar je hebt zoals met de meeste oliën maar een paar druppels per keer nodig dus een flesje gaat vele maanden mee.

Wat is Dr. Botanicals?

Dr. Botanicals is een in Londen gevestigd vegan huidverzorgingsmerk.

Wij geloven in een meer humane, meer zorgzame wereld. Er zijn nieuwe manieren om dingen te doen. Als u voor het eerst over veganistische huidverzorging leest, is het kiezen van een veganistische huidverzorgingsroutine belangrijk vanwege ecologische en ethische redenen.

Dr. Botanicals Moroccan Rose Superfood facial oil

Wat is veganistisch?

Vegetariërs eten geen vlees, vis of gevogelte. Veganisten gebruiken naast vegetarisch geen andere dierlijke producten en bijproducten zoals eieren, zuivelproducten, honing, leer, bont, zijde, wol, cosmetica en zepen afgeleid van dierlijke producten.

Wij geloven dat oliën, planten en natuurlijke ingrediënten de weg vooruit zijn. Mooie huid is haalbaar zonder het gebruik van chemicaliën. Door onze passie voor alle dingen, natuurlijk en onze liefde voor alle dingen, te combineren, hebben we een assortiment gecreëerd waar we heel trots op zijn; gemaakt van pure natuurlijke ingrediënten, zonder parabenen en zonder een schadelijk conserveermiddel in zicht.

 

dr. botanicals moroccan rose superfood facial oil

Zelf ben ik geen Veganist of vegetariër maar ben jij dit wel of vind je het fijn je huidverzorging zo natuurlijk mogelijk te houden dan past dit merk waarschijnlijk zeer goed bij je.

Over de olie:

De Marokkaanse Rose Superfood-gezichtsolie zit boordevol mineralen en vitamines, die de huid herstellen en beschermen en deze er gezonder uit laten zien. Lichtgewicht en niet-vettig, het krachtige serum heeft een delicate geur en smelt moeiteloos in.

Gemaakt met alleen de beste natuurlijke extracten, bevat het als belangrijkste ingrediënt een hoge dosis vitamine C om de collageenproductie te stimuleren en vitamine A om de huid te beschermen tegen vrije radicalen. Voedende amandelolie helpt de teint op te fleuren en te hydrateren en onthult zo een stralende en verjongde teint.

Dit product is 100% Natuurlijk, bevat geen parabenen of conserveringsmiddelen en is uiteraard zou ik bijna zeggen niet getest op dieren.

dr. botanicals moroccan rose facial oil

Per keer gebruik ik zo’n 3 tot 5 druppels, de geur is heel subtiel, hij trekt supersnel in en je kunt hem zowel overdag als in de avond gebruiken……Hij is inmiddels al een tijdje op maar ik heb erg genoten van dit product.

Annette

5 thoughts on “Dr. Botanicals

  1. Deze lijkt mij heerlijk ben dol op de geur van rozen. Kreeg van S. Klaas. De Kiehl’s gezichtsolie cadeau en probeer deze nu minstens 3 keer per week te gebruiken maar is m.i. vrij vettig en trek minder snel in.

    Geliked door 1 persoon

  2. Klinkt als een fijne olie. Ik heb nog heel veel soorten liggen en gek genoeg vergeet ik ze te gebruiken. Vaak smeer ik het dan op mijn benen als ik eraan denk. Sommige oliën vind ik weer te vet voor mijn gezicht, maar dat is meer omdat ik in bed altijd graag lees en dan is in no time mijn bril ook weer vettig! 🙂

    Like

  3. Pingback: Dr. Botanicals | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s