Unboxing

Jouwbox – kersteditie 2019

Ik mocht weer de jouwbox in ontvangst nemen. Deze keer is het de kersteditie. Wil jij deze box met voordeel bestellen? ga dan snel naar www.jouwbox.nl voordat hij helemaal is uitverkocht. Onder het filmpje vind je nog de foto’s met de inhoud (zag dat op beeld de reflectie van het licht soms te fel was zodat het product niet helemaal goed te zien was).

Annette

*Ik heb deze doos ter review ontvangen*

4 thoughts on “Unboxing

  1. Die cleansing doekjes zijn aan de prijs, benieuwd welke mensen dat er voor over hebben… Ik vind dat tegenwoordig ook zo lastig dat je bij homeopathische producten niet meer kan zien waarvoor het is. Raar dat ze dat er niet meer op mogen zetten, heeft er iets mee te maken dat het “niet wetenschappelijk bewezen ” is of iets dergelijks… Ik vergeet vaak dat we honing in huis hebben, vaak pak ik het pas als ik keelpijn heb, dan neem ik af een toe een schep uit de pot.
    Leuk box weer!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s