Weekoverzicht

Weekoverzicht #70

Het was een week met een lach en een traan. Ik was ook ‘uithuizig’ deze week en dus maar 3 dagen op kantoor. Ik neem je even mee van dag tot dag.

Plog 70 (3)

Maandag

Mijn week begon niet heel denderend. Bij het ontbijt (en het maken van mijn lunchpakket) sneed ik mezelf met een aardappelschilmesje lelijk in mijn duim. Het bleef maar enorm bloeden ook. Uiteindelijk na 2x de pleisters verschoond te hebben kreeg ik het voor elkaar om het goed dicht te tapen. Einde van de dag wilde ik even kijken of het dicht was gegaan maar helaas bloedde het toen weer dus weer met twee pleisters helemaal dicht getapet en in het plastic gewikkeld onder de douche. Op de tweede foto zie je de snee… narigheid.

Dinsdag

Op dinsdag werkte ik in de ochtend vanuit huis. In de middag ging ik naar Vianen waar door Stichting het vergeten kind een middag was georganiseerd. Met New Balance hebben wij deze stichting als ons goede doel partner gekozen en tijdens deze middag bleek maar weer eens hoe nodig het was. Er waren divers sprekers (Jorgen Rayman praatte de boel aan elkaar) en een aantal korte workshops. Janken geblazen hoor, je probeert je nog in te houden maar toen ik diverse mensen om me heen hoorde snikken kon ik het zelf ook niet meer binnen houden. Aan het einde van de middag mocht ik namens New Balance nog een mooie cheque overhandigen. Het was de opbrengst van onze eerste sample sale en de Halloween bakwedstrijd.

Woensdag

Op woensdag was ik op kantoor aan het werk. Ik was trouwens op dinsdag ook nog even langs de orthodontist geweest. Op zondagavond voelde ik een scherp randje aan mijn spalkje dus maandag gelijk gebeld. Fijn dat ik dinsdag gelijk terecht kon. Ze hebben wat nieuwe lijm aangebracht – dat was een beetje afgesleten en daardoor voelde ik het scherpe puntje.

Plog 70 (9)

Donderdag

Ook een kantoordag, wel moest ik iets eerder naar huis om nog even langs te orthodontist te gaan om mijn nieuwe nachtbeugel op te halen. Toen ik er dinsdag toch was heb ik gelijk maar even een nieuwe aan laten meten. Die van mij zat op zich nog goed maar was wel wat smoezelig na al die jaren dragen dus nu weer een mooi ‘vers’ exemplaar 🙂 . Ik probeer hem altijd wel goed te onderhouden maar als je het verschil zag met de oude, oei.

Plog 70 (11)

Vrijdag

Black Friday – ik keek er toch wel een beetje naar uit. Met een klein groepje van kantoor gingen we helpen in onze winkel in Roermond (in de designer outlet), wat een gekkenhuis daar zeg. Bij het aanrijden was er al dikke file en niet normaal wat een mensen. Ik heb verder geen foto’s nog van de dag het was zo enorm druk. Ik heb genoten, echt wat een toffe ervaring. Zoveel leuke mensen gesproken, mijn Duits weer lekker opgehaald en uiteraard goed verkocht die dag. Er is wel een groepsfoto nog gemaakt, als ik die binnen krijg zal ik hem nog even delen.

Plog 70 (12)

Weekend

Op zaterdag werd ik helemaal stram wakker. Mijn bovenbenen waren totaal verzuurd door de vrijdag de hele dag staan, bukken, lopen haha ben ik als kantoorvrouwtje niet gewend natuurlijk. Ik deed de weekboodschappen en scoorde bij de Albert Heijn mijn eerste ‘kersthuisjes’.

Dit vind ik wel een leuke spaaractie. In de middag was ik bij de schoonheidsspecialiste voor een microdermabrasie behandeling. Verder gewoon uitgerust, wasjes, schoonmaken, je kent het wel, huisvrouwentaken.

Hoe was jouw week?

Annette

6 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Wat geinig die kersthuisjes! Wij komen bijna nooit meer bij AH, best jammer. Ai, dat is zeker een nare snee in je vinger. Die voel je nog lang erna trekken, heel pijnlijk.
    Top van dat goede doel en heel verdrietig natuurlijk. Ik zou mijn tranen ook niet binnen kunnen houden.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s