Weekoverzicht

Weekoverzicht 64

Deze week probeerden we op kantoor alvast een beetje in de Halloween sfeer te komen. Had ik een dag training, regelde ik het kerstdiner, massages en werd er ook nog ‘gewoon’ gewerkt 🙂 kortom het was me het weekje wel weer.

Gegeten

De Hello Fresh box gaf ons weer drie fijne maaltijden. Op maandag begon ik de week met de minitortilla’s helaas bleek de Chinese kool van binnen helemaal bruin en zaten er zwarte puntjes in. Bleh, dus de ging in de kliko. Even een foto gemaakt en gemaild naar Hello Fresh en krijg een vergoeding op de volgende box, dat doen ze altijd keurig, geen gezeur gewoon gelijk antwoordt en goed geholpen. Wel hadden we nu dus wat minder groentjes in het gerecht als gepland, maar het was erg lekker. Isabelle maakte de soep op dinsdag, die was ook lekker wel aan de pittige kant, maar ik vond het nog net oké. Op woensdag tenslotte de biefstukreepjes met broccoli ook heel lekker.

plog64

Gedragen

4 foto’s van deze week, op maandag had ik cursus en toen ben ik vergeten een foto te maken. De oranje trui was een succes, kreeg er veel complimentjes over.  Op woensdag droeg ik mijn kleurrijke vest en viel de riem lekker in de toiletpot (en ja, ik kwam er pas achter na mijn plasje 😦 ) haha. Donderdag droeg ik de donkerblauwe broek van Nikki. Het blijft en hele zware stof en dus behoorlijk warm maar in de winter ben ik er vast heel blij mee.

Plog 64 (4)

Geleerd

Op maandag had ik een training van Inretail over de nieuwe WAB (wet arbeidsmarkt in beweging) die per 1 januari ingaat. Vooral voor ‘mijn’ winkels waar ik met veel parttime contracten werk heeft dit nogal een impact. Het wordt er niet makkelijker op, kwam nog een oud-collega tegen die nu ook in de retail zit dus leuk om even weer bij te kletsen en gelijk weer een netwerk contact voor als we het even niet meer weten.

Plog 64 (12)

Auto kwijt

Op donderdag reed ik na de lunch naar Amsterdam Noord, daar had ik een afspraak met Leefkringhuis om te kijken of wij als New Balance met hun kunnen samenwerken op het gebied van vrijwilligerswerk, donaties etc. Goed gesprek maar ik wist dus niet meer waar ik mijn auto had geparkeerd. Na zo’n 15 minuten als een kip zonder kop door de buurt gelopen te hebben voelde ik wel een paniekje opkomen. Terug naar het opvanghuis gelopen en toen bedacht ik ineens dat ik wellicht van de hele ander kant was gekomen (vrouwen en richtinggevoel grrrr) en jaa hoor, gelukkig daar stond hij….

plog 64 halloween

Halloween

Ik heb het kantoor ook nog versierd van de week om in de stemming te komen voor Halloween. We gaan een bake sale doen en dus moet er volgende week gebakken worden. Ik kocht ook alvast de prijs voor de winnaar, die laat ik je volgende week zien. Ik had een tas vol versiering gehaald bij de Action maar als het eenmaal hangt is het toch niet zo veel bleek, maar goed het ziet er gezellig uit.

Weekend

Donderdagavond had ik een afspraak bij de nagelsalon en liet ik mijn nagels doen. Zaterdagochtend kreeg de auto haar winterbandjes, haalde ik mooie bloemen en kaas (uiteraard). Zondag even naar Stadshart Amstelveen geweest, heerlijke kerstballen heeft de Bijenkorf maar erg duur allemaal. Hudsons Bay gaat weg dus daar ging ik ook nog even kijken maar er is eigenlijk nauwelijks korting, maar rond de 20% op het meeste (het meeste is ook shop in shop volgens mij dus die nemen straks hun inboedel gewoon terug). Wel jammer dat het niet gelukt is voor dit warenhuis. Ik kocht bij Miss Etam een nieuwe broek (laat ik volgende week zien) en bij de Etos een nieuw leesbrilletje….

Hoe was jouw week?

Annette

4 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Die oranje trui staat je heel leuk, een mooie herfstkleur is het! O god, dat zou mij ook zo kunnen overkomen, ik heb het vaak met mijn fiets. Ik moet echt even herhalen als ik hem neerzet waar hij in de stad staat. Anders zoek ik mij een pukkel. Leuk, die Halloween versiering! Best lastig om een groot pand vol te krijgen, maar het ziet er lekker griezelig uit 🙂
  En die kerstballen…Vorige kerst hebben we onze nep boom weg gegooid, de takken zaten helemaal los met dank aan Toulouse de explorer! Stom, wij hadden eigenlijk eind van de kerst een boom moeten kopen dan zijn ze lekker afgeprijsd. Mijn week was verder niks bijzonders, bij de huisarts krijg je steeds een ander die je meewarig aankijkt dat het toch allemaal maar mee valt? Vannacht zat ik over de 39 graden, dus vandaag doe ik verder niks in huis, Tussendoor een beetje op het internet en maar weer terug naar bed…blegh…

  Geliked door 1 persoon

  • Ik heb nu een leuke broek voor bij die Oranje trui gekocht 🙂 ik moet ook nog een kunstboom voor het werk kopen, had vorig jaar een echte gekocht net als thuis maar ja, toen waren we nog maar met een klein groepje, nu is de vloer helemaal open dus moet er wel een grotere boom komen 😉 Heel veel beterschap Babs, hoop dat je snel beter voelt.

   Geliked door 1 persoon

 2. Ik had ook weer zo’n flop top week. Gelukkig was de zaterdag de kers op mijn plumpudding! Hahahaha!
  Je droeg weer geweldige outfits! En je nagels zien er weer prachtig uit.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s