Hello Fresh

Hello Fresh box

Afgelopen week mocht ik een Hello Fresh box testen. Leuk want ik heb nog niet eerder gebruikt gemaakt van de maaltijdboxen die je tegenwoordig kunt kopen. Ik koos voor de variant met de Quick & Easy recepten en kreeg op zondag een doos binnen met daarin genoeg eten voor 3 maaltijden.

Hello Fresh

Het bestellen ging echt heel goed en ook fijn dat je de bezorgdag en tijd kunt aangeven. De tijd is wel een tijdvak maar ik moet zeggen ik kreeg keurig een sms dat mijn maaltijdbox onderweg was en hij werd dan ook keurig bezorgd op dag en tijd dat ik het had gevraagd.

Hello Fresh

Bij het openmaken van de box kon je duidelijk zien dat het voor 3 maaltijden was want de producten voor de maaltijd zaten per zak verpakt en kon je zo in de koelkast zetten en op het moment van maken pak je de zak en ga je aan de slag. Ook dit vind ik handig gedaan.

Hello Fresh

Wat ik jammer vond (en eigenlijk enige minpuntje) is dat er twee maaltijden met Broccoli in de doos zaten. Je kunt je eigen recepten kiezen maar niet voor een eerste box dan krijg je wat de ‘pot schaft die week’ zeg maar. Nu lusten wij graag Broccoli dus geen grote ramp maar toch qua variatie wat minder spannend.

Hello Fresh box (3)

De eerste maaltijd heeft Timo gemaakt en dat was Rigatoni met Broccoli en spekjes. O ja, nog een minpuntje vond dat er wat weinig pasta bij zat dus voor de zekerheid hebben wij wat extra pasta toegevoegd. Alle maaltijden waren ruim voldoende, ik had voor 2 personen besteld ondanks dat wij met zijn 3-en zijn maar we zijn kleine eters en alle maaltijden waren ruim voldoende, alleen de pasta leek ons wat weinig voor 2 personen (dus laat staan voor 3). Het was lekker, snel op tafel en makkelijk te maken. Goede start dus van de box.

Dinsdag heeft Isabelle het tweede gerecht gemaakt en dat was toch wel de topper uit de box namelijk Platbroodpizza met groene pesto. Lekker met champignons en rucola, hmmm heerlijk van gesmuld en ook weer genoeg voor ons 3. Wel vergeten een foto te maken hahaha maar gelukkig had Isabelle wat op haar Instagram gezet.

Hello Fresh box (5)

Op woensdag was het tenslotte mijn beurt en heb ik de laatste van de 3 maaltijden gemaakt. Dat werd Siciliaanse orzo met kipgehakt en rozijnen. De rozijnen hebben de maaltijd niet gehaald, wij zijn niet gek op ‘fruit’ in ons eten dus die heb ik achterwege gelaten. Ook dit recept was weer makkelijk te volgen en smaakte ook prima. De kaas die hierbij zat vond ik wel wat heftig qua smaak en geur dus die zou ik een volgende keer vervangen door een ‘gewone’ geraspte kaas.

Hello Fresh box (6)

Al met al hebben we genoten van de box en vonden we het eigenlijk alle drie wel de moeite om dit nog eens te doen. Voor 3 maaltijden betaal je iets meer dan EUR 40,- dat is best een bedrag maar aan de andere kant is het wel een groot gemak, ik hoef niet naar de supermarkt, niet na te denken wat er nu weer gegeten moet worden. We gaan het dus zeker nog een keer doen.

Het opzeggen van de box ging ook heel makkelijk, nadat de box was gebracht ben ik gelijk naar mijn account gegaan en op de knop ‘beëindigen’ gedrukt, voila en dat was het. Omdat ik nu een account heb kan ik hem ook zo weer activeren. Je kunt de box ook tijdelijk stopzetten als je wilt natuurlijk.

Zeker leuk en ik vond het allemaal lekker wat er in de box zat. Ik ben heel benieuwd of jullie al eens een maaltijdbox hebben geprobeerd en wat jullie ervaringen zijn?

Annette

*Ik ontving deze box ter review*

12 thoughts on “Hello Fresh

 1. Ja via Marley Spoon. Een ramp het 1e pakket ging redelijk 1e keer niet bezorgd (konden adres niet vinden). De 2e keer echter volgens Marley 2 keer aangeboden maar niemand thuis (was niet zo). Wat ik niet wist is dat dan het pakket automatisch naar de voedselbank gaat en je je geld toch kwijt bent. Ik was namelijk gewoon thuis. Niks tegen de voedselbank maar ik bepaal graag zelf aan wie ik doneer 🙂 nooit meer dus. Hello Fresh klinkt goed maar wel prijzig want hier 1 hele grote eter dus een pakket voor 2 personen zou niet voldoende zijn. Koop tegenwoordig wel van die pakketten van AH of Lidl voor soep, couscous, curry. Daar moet je weliswaar zelf nog vers aan toevoegen maar dat valt wel mee en prima geprijsd. Ik vond de inhoud van Marley ook matig verlepte kruiden. Misschien ooit nog eens de box van AH.

  Geliked door 1 persoon

  • Als ik alleen zou zijn zou ik het ook niet zo snel doen, als ik alleen ben (vaak in het weekend) ga ik nog meer voor gemak haha en een salade of iets wat heel snel klaar is. Zo voor ons 3 is het wel een uitkomst maar zeker niet voor elke week.

   Like

 2. Zoals je gelezen hebt had ik de Marley Spoon box en wij vonden het heerlijke maaltijden (ik mocht zelf de gerechten kiezen). Wij hadden ruim voldoende en alles ging op. Ik vond het ideaal dat alle ingrediënten erin zaten voor een complete maaltijd, super vers en wij hebben serieus zitten smullen!

  Geliked door 1 persoon

  • Wij ook, het zijn toch gerechten waar je zelf niet over nagedacht heb, wij maken toch vaak hetzelfde dus leuk om zo eens wat nieuws te proberen en we hebben nu uiteraard de recept kaarten dus kunnen het zo nu zelf ook maken (wel zelf boodschappen doen dan helaas).

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s