Boox

Boox – augustus 2018

Mijn boox abonnement voor de maand augustus is het afgelopen weekend binnen gekomen. Ik had dit abonnement voor 3 maanden afgesloten en het is nu dus afgelopen. Leuk om voor de zomermaanden weer eens een fysiek boek in handen gehad te hebben. Ik lees voornamelijk op mijn ereader maar met een lekker boek in de tuin is heerlijk natuurlijk.

Kijk je mee welk boek ik kreeg toegestuurd voor de maand augustus?

Annette

8 thoughts on “Boox

  1. Dat lijkt mij een interessant boek! Benieuwd wat je ervan vind… En wat gek dat er 2 dingen staan, meisje in de trein of meisje in het ijs. Het meisje in de trein vond ik toen lastig te lezen, maar de film was een stuk begrijpelijker.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s