Boox

Boox – augustus 2018

Mijn boox abonnement voor de maand augustus is het afgelopen weekend binnen gekomen. Ik had dit abonnement voor 3 maanden afgesloten en het is nu dus afgelopen. Leuk om voor de zomermaanden weer eens een fysiek boek in handen gehad te hebben. Ik lees voornamelijk op mijn ereader maar met een lekker boek in de tuin is heerlijk natuurlijk.

Kijk je mee welk boek ik kreeg toegestuurd voor de maand augustus?

Annette

8 thoughts on “Boox

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s