Plog

Weekend plog #6

Happy Monday! Daar gaan we weer. Joehoe het is mijn laatste werkweek voor de vakantie en ik heb er zin in (niet in werken wel in de vakantie haha).  Wat hadden we wederom een warm weekend.  Weer niet echt heel spannend dus allemaal. Maar here we go!

Boox abonnement juli 2018     Plog 6 (3)

Als ik thuiskom vrijdag einde van de middag liggen er een paar pakjes op mij te wachten. Ik won een heerlijk theepakket, de nieuwe boox box was binnen (die zie je woensdag) en een product voor een samenwerking (die komt volgende week). Ik neem het boox filmpje gelijk maar op.

Plog 6 (6)       Plog 6 (4)

Zaterdag draag ik een casual outfit, mijn ‘bonte’ broek en een gemeleerd tshirt, ik combineer deze met sneakers omdat ik nog wat boodschappen etc moet doen, als ik weer thuis ben gaan de slippers lekker aan. Ontbijtje met een lekkere thee.

Plog 6 (7)       Plog 6 (8)

Ik sjees even naar het dorp, ik ga bij het Kruidvat langs maar weet niet meer wat ik daar moest halen haha neem omdat ik ze zie liggen een slotje voor de koffer mee en een kofferband voor de koffer van mij en die van Timo. Bij de ICI Paris XL haal ik even een nieuwe reiniger omdat ik op vrijdagavond het laatste heb opgemaakt.

Plog 6 (9)     Plog 6 (10)

Op de markt haal ik een klein stukje kaas (omdat ik dus volgende week met vakantie ga, de kids zoeken het maar uit met eten haha) en zonnebloemen. Speciaal ter herdenking aan MH17, zoals je wellicht weet was Hilversum zwaar getroffen tijdens de ramp. We zijn een dorp en iedereen kent dus wel iemand die is getroffen, ik ook en koop dus ook elk jaar rond deze tijd de zonnebloemen die je ook door heel Hilversum ziet in deze periode. Mooi gebaar en kleine moeite.

Ik maak even een lekkere lunch en ga lekker buiten zitten met een boek. Ik doe de rest van de dag niet veel (wat wasjes gedraaid, boodschappen, het ‘gewone’ werk). Op zondag start ik weer met een theetje en mijn oog valt op de quote op het labeltje – had ik nog niet eerder gezien.

Plog 6 (11)     Plog 6 (12)

De tuin krijgt voordat de zon erin staat te schijnen even een drupje water. Het is hard nodig. Meestal sproei ik in de avond maar het was er al een paar dagen niet van gekomen dus nu maar even in de ochtend.  Ook stofzuig ik het hele huis en gaat de dweil erdoor.

Plog 6 (13)       Plog 6 (14)

Ik was gisteren mijn boodschappenlijstje vergeten dus moet helaas nog even terug naar de supermarkt omdat ik wat dingen ben vergeten. Ga gelijk maar even met de auto door de wasstraat, die kon wel weer een badje gebruiken. Ik lees een boek uit en kijk in de avond nog wat tv.

De komende twee weken geen plog maar wellicht als ik terug ben van vakantie wel een overzichtje met vakantiefoto’s. Fijne week allemaal!

Annette

15 thoughts on “Plog

  1. Wat een mooi gebaar, die zonnebloemen! En wat leuk zeg, een theepakket gewonnen, daar was jij vast heel blij mee, want ik zie regelmatig bijzondere theetjes in jouw plogs voorbijkomen.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ah, de zonnebloemen! Ik heb een paar plantjes in de tuin en als ik het niet vergeet probeer ik ze iedere avond ook water te geven. We komen net uit Overijssel en je ziet dat de bomen en het gras ook behoorlijk dor en droog zijn. Komt er nog deze week een artikel? Anders alvast een heel fijne vakantie!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s