Oplader

Draadloze oplader

Is het bij jou thuis ook altijd zoeken naar de oplader van je mobiele telefoon? Bij mij wel hoor, met mijn twee kids die natuurlijk grootverbruiker zijn van hun mobieltjes ligt er altijd wel een apparaat ‘aan het infuus’ 🙂

Draadloze oplader

Ik werd benaderd voor een product review en dat vind ik altijd tof, vooral als ik er ook echt wat aan heb en het gebruiksgemak hoog is haha gemak dient de mens tenslotte is het gezegde toch? Ik mocht een mooie draadloze oplader uitzoeken en deed dat met liefde.

Draadloze oplader

Mooi design ook want het oog wil ook wat. Deze draadloze oplader ziet er uit als een soort onderzetter, met de (bijgeleverde) USB kabel laad je hem op (ja hij moet natuurlijk wel ook opgeladen worden dus helemaal ‘draadloos’ is het niet) maar dan kun je zo je telefoon erop leggen en gaan met die banaan.

Oplader (3)

Bij ons thuis dus een verademing kan ik wel zeggen. Ik laad zelf mijn telefoon altijd in de nacht op. Hij ligt ook keurig beneden en ik ben dus ook niet bereikbaar als ik eenmaal richting slaapkamer ga 🙂 . Ik hoor hem natuurlijk wel mocht hij overgaan maar ik ben niet geneigd om tot s’avonds laat nog eens alle social media langs te scrollen voor het geval ‘ik iets mis’.

Draadloze oplader

Mijn accu gaat dan ook gerust –als het moet- twee dagen mee. Ik ben nog van de generatie dat ik niet de hele dag op dat ding bezig ben (gelukkig) dus hij loopt niet al te snel leeg. Maar deze mooie oplader is dus niet alleen mooi om naar te kijken maar ook nog eens handig omdat mijn kinderen dan de oplader –met draad-  naast de bank gewoon in de stekkerdoos kunnen gebruiken.

draadloze oplader

Iedereen weer blij hier in huis. Je plaatst de oplader ook handig naast je computer op je bureau bijvoorbeeld zodat als je aan het werk bent ondertussen je telefoon weer naar 100% gaat. Ideaal.

Ook leuk als kadootje want het heeft best een hoog ‘gadget’gehalte en komt ook nog eens in een mooi doosje, papiertje erom, strik erop en klaar ben je 🙂 .

Zoek jij vaak naar je oplader?

Annette

*Ik ontving dit product ter review*

10 thoughts on “Oplader

  1. Leuke oplader, hij ziet er een beetje uit als een poederdoos met bronzer. Ook handig, wij hebben op 3 plekken in huis gewoon een lijntje die standaard in het stopcontact zit, maar dit is natuurlijk handiger. Je hoeft niet steeds het stekkertje in je telefoon te steken. Zoiets zou ook wel wat voor mij zijn, handig!

    Geliked door 1 persoon

  2. Haha, dat lijkt net op een bronzer, of ben ik nu de enige die dat vindt? Ik probeer altijd om mijn telefoon ’s nachts aan de lader te leggen, zodat ik er de hele dag mee kan doen. Niets vervelender dan een lege batterij halverwege de dag, en zeker niet wanneer je onderweg bent.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s