Zou je liever

Zou je liever…

Deze leuke dilemma’s heb ik vorig jaar uit het vriendin zomer doeboek gehaald om het nog eens in een  artikel te verwerken 🙂 beter laat dan nooit zeg maar. Hier gaan we:

Portret nov 2017

Zou je liever…

…In een badpak naar je werk gaan OF de hele dag met een parasol moeten rondlopen? Nou, lekker dan, ik kies wel voor de parasol ik moet er toch niet aan denken om in mijn badpak (heb ik niet eens) naar het werk te meten. Gelukkig staat er niet bij dat de parasol open geklapt moet zijn (al denk ik wel dat ze dat bedoelen) dus dan kun je hem als soort van loopstok gebruiken en zou het minder opvallen.

…gestoken worden door 3 wespen OF van top tot teen door de zon verbrand zijn? Iedereen weet inmiddels wel hoe slecht een zonverbranding is dus die skip ik zeker maar 3 wespen? Brrrrr ook zeker geen pretje.

soup-1006694_1920

…een hete salade eten OF een koude soep? Hmmm ik ga denk ik toch voor een koud soepje. Ik houd wel van soep dus die slurp ik zo naar binnen.

…voetballen met hoge hakken OF yogaën met rolschaatsen? Ik kies hier voor de rolschaatsen met 4 wieltjes sta ik toch wat steviger dan op hakken en als ik dan ook nog moet voetballen, gebroken enkel gegarandeerd.

roller-skates-415389_1920

…een slechte adem OF stinkvoeten? Stinkvoeten, die kun je wel verbergen in schoenen maar een slechte adem? Bah, echt heel naar als je daar (onbewust) last van hebt.

…gedachten kunnen lezen OF kunnen tijdreizen? Dit is echt een beetje een gewetensvraag, ik ga denk ik toch voor de gedachten lezen, ik ben altijd wel nieuwsgierig naar wat andere mensen denken of vinden maar wellicht niet uitspreken.

…altijd 10 minuten te laat zijn OF altijd 20 minuten te vroeg? No brainer, te vroeg, ik ben altijd overal standaard te vroeg want ik heb een hekel aan te laat komen en ook een hekel aan laatkomers, respecteer de tijd die mensen met je willen afspreken en wees daar zuinig op.

chewing-gum-2153922_1920

…poep onder je schoen OF kauwgum in je haar? Doe mij maar kauwgum want (honden)poep daar heb ik zo de gruwel aan, dan gaan de schoenen huppakee zo de kliko in brrrrr

…kunnen vliegen OF onder water kunnen ademen? Ik ga hier voor vliegen, ik ben niet zo’n zwemmer en wil al helemaal niet weten wat er allemaal in het water zwemt (beetje fobie voor beestjes etc onder water) 🙂

lavender-1117275_1920

…willen dat alles wat je eet naar bananen smaakt OF dat alles wat je ruikt naar lavendel ruikt? Dit is wel zo’n beetje de meest lastige vind ik. Ik lust best een banaan maar ben er niet al te gek op en datzelfde geldt voor lavendel, geen hekel aan de geur maar vind het ook niet heel lekker ofzo, ik kies toch maar voor de lavendel denk ik.

Ik zou het leuk vinden als je in de comments ook 1 van de dilemma’s wilt beantwoorden.

Annette

De foto’s in dit artikel (op die van mezelf na) komen van Pixabay

21 thoughts on “Zou je liever

  1. geef mij ook maar die koude soep, dan denk ik spontaan aan gazpacho Op de meeste dilemma”s zou ik hetzelfde antwoord geven behalve op het te laat/te vroeg komen. Ik ben meestal fashionable late dus daar ben ik toch al aan gewend. 🙂

    Geliked door 1 persoon

  2. Leuke dilemma’s! Ik ben het helemaal met je eens wat betreft dat te laat komen; ik ben zelf ook eigenlijk altijd te vroeg en dat terwijl ik een hekel heb aan wachten. Juist daarom wil ik een ander dat ook niet aan doen haha.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s