Sample Saturday

Gatineau Melatogenine

Ai,ai, ai wat een heerlijkheid deze sample. Ja hoor, ik val deze keer gewoon direct met de deur in huis. Toch zal er naar alle waarschijnlijkheid geen fullsize komen. Waarom? De prijs, pffff. Ik ontving deze sample in de LookFantastic box en ik heb er ruim een week mee kunnen doen.

Gatineau melatogenine

Maar laten we starten met wat te vertellen over het product.

Wat voor product is het?

Het is een serum. Voluit is het een Youth activating beauty serum. Het geeft een gladdere huid, vult fijne lijntjes op en zorgt voor een stralende huid. Het serum heeft een lichtroze kleur. Het zit bommetje vol met fijne bestanddelen waaronder probiotica – Mélatogénine AOX Probetics. Deze nieuwe technologie versterkt de weerstand van de huid en heeft een verbeterde anti-rimpel werking-, maar ook pure collageen en vitamine C. Oh lord ik word hier blij van.

Welk merk betreft het?

Het mooie Gatineau (ik blijf het leuk vinden dat dit merk bijna gelijk is aan mijn achternaam 🙂 haha). Het bestaat al sinds 1932 toen mevrouw Jeanne Gatineau op zoek ging naar revolutionaire huidverzorging voor vrouwen. Vrouw naar mijn hart deze dame!

Gatineau melatogenine

Gatineau combineert natuurlijke ingrediënten met de allernieuwste biotechnologie om een ​​geavanceerd assortiment huidverzorging te creëren. Onze salonkwaliteitsproducten, geworteld in schoonheidstherapie, zijn ontwikkeld naast een reeks schoonheidsbehandelingen en worden wereldwijd door huidverzorgingsprofessionals gebruikt. Onze producten zijn gespecialiseerd in anti-aging en bieden zeer zichtbare resultaten voor een jonger uiterlijk.

Wat is de eerste indruk:

Ik heb het al verklapt natuurlijk, zaligheid. Wel moet ik zeggen dat ik hem in eerste instantie overdag heb gebruikt en dat bleek toch een beetje te veel te zijn en kreeg ik met name rondom mijn kin gedurende de dag een vettige glans. Ik ben het serum dus toen in de avond gaan gebruiken zonder nog een nachtcrème eroverheen te doen. Dit serum is echt zeer voedend en dus niet nodig om er ook nog een crème bij te gebruiken. Althans voor mijn huid niet. Enorm balen dat hij leeg was……Als ik in de ochtend wakker wordt zie ik er ook echt wakker uit (Halleluja!) en voelt mijn huid zijdezacht en ziet er egaal en dus fris uit.

Gatineau melatogenine

Kopen of niet kopen?

Jazeker maar ai die prijs. Bij de Douglas betaal je ruim EUR 87,- voor dit wonderschone product. Online zie ik iets goedkopere varianten maar onder de EUR 79,- gaat niet lukken en dat is toch wel een fiks bedrag. Als ik mezelf eens op een luxe kadootje mag trakteren of ik zie een fantastische aanbieding wil ik hem heel graag eens fullsize hebben en zien wat dit op de langere termijn doet. Mijn huid voelt zo goed, zacht en straalt na een week gebruik dat dit op de langere termijn nog veel meer zal doen stemt me hoopvol. Echt een aanrader voor wie niet op een eurootje meer of minder kijkt 😉

Annette

17 thoughts on “Sample Saturday

  1. Oeh haha ja dat is pittig z’on bedrag dat je voor dit serum neer mag leggen.
    Maar…. Geen dag/nacht creme meer nodig toch dus dat maakt het in principe al iets “goedkoper” 😉
    Maar een serum….dat is waarschijnlijk dus maar 30 ml inhoud dan en dat maakt het wel weer minder voordelig dan het al was.
    Nou ja, fijn om het iig geprobeerd te hebben en zo heb je weer wat om je whishlist aan te vullen

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s