Nagels #46

Trend it up Copper Glace

We gaan zo langzamerhand toch echt dieper en dieper het najaar in en richting de Decembermaand. Ik liet mijn nagels deze maand voorzien van een mooi ‘koper’ lakje van de Trend it Up collectie van de DM uit Duitsland.

Deze lakjes vind ik altijd erg goed en met zo’n EUR 2,- per flesje uitermate vriendelijk geprijsd.  De serie heet Copper Glace en ik nam nummer 050 mee. Toegeven ik had verwacht dat hij iets donkerder van kleur zou zijn maar alsnog erg mooi.

Trend it up Copper Glace 050

Het lakje heeft iets van een structuur want als ik over mijn nagels voel, voel ik een heel klein ‘korreltje’. Ik vind het niet echt een sugarcoating zoals dat ook wel eens genoemd wordt want het is zeker geen ‘grove’ korrel.

Trend it up Copper Glace 050

Een hele mooie zachtbruine kleur met een subtiel gouden glittertje. Past uitermate goed bij de feestdagen maar ook ‘gewoon’ kan prima want daar is hij subtiel genoeg voor. Dekt prima met twee laagjes en een topcoat.

De houdbaarheid is ook heel goed. Ik bracht de lak aan vlak voor mijn tripje naar Praag (lees hier) en ik zag geen enkele slijtage verschijnen. Met lichtere kleuren valt dat sowieso altijd minder op dan met een donkere kleur dan wil je aan de randjes nog wel eens wat slijtage zien.

Ik vind de lak erg mooi en ondanks dat ik hoopte dat hij iets donkerder zou zijn kan ik hem zeer waarderen. In Praag kwam ik ook een aantal DM’s tegen overigens 🙂 . De prijzen lagen een klein beetje hoger dan in Duitsland maar toch kon ik het niet laten om ook daar een lakje van Trend ik up mee te nemen. Die zie je vast binnenkort in een volgende nagelupdate voorbij komen. Voor al mijn andere Praag aankoopjes verwijs ik je naar de shoplog die ik op nam (klik hier).

Annette

6 thoughts on “Nagels #46

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s