Bic scheermesjes

Bic Miss Soleil

Terwijl ik mijn koffer aan het inpakken was voor de vakantie op Kos viel er nog een pakketje op de deurmat. Het waren 4 wergwerp scheermesjes van Bic. Hup in de koffer voor de ultieme zomertest.

Bic Miss Soleil

Ik was 12 dagen naar het prachtige Kos in Griekenland. Voor mij en mijn dochter de derde keer en dit jaar gingen mijn zoon en zijn vriendin ook gezellig mee. Op vakantie scheer ik elke dag de oksels, benen en bikinilijn. Je ligt tenslotte elke dag aan het water en dan wil ik geen stoppels zien, hebben of voelen.

De Bic Miss Soleil scheermesjes komen in 4 lekkere kleuren. Het zijn dus wegwerpmesjes dus na een week intensief gebruik gingen ze in de prullenbak. Ik weet nooit zo goed wat voor water er gebruikt wordt voor het douchen in Griekenland maar ik merk wel dat mesjes wat sneller bot worden maar uiteraard ook echt intensief gebruikt worden.

Bic Miss Soleil

Het ging als de brandweer met deze mesjes. Ze zijn razendscherp (zelfs 1x een klein sneetje rond de enkel โ€“ gebeurd me normaal nooit- en ik gebruik ze dus onder de douche zonder verdere toevoeging van zeep of scheergel/olie. Helemaal prima. Ik heb bijna 2 weken haarvrij rondgelopen ๐Ÿ™‚ en ook de bikinilijn was goed te scheren met deze mesjes. Ze werken echt fijn.

Leuk dus dat ik deze mesjes mocht uitproberen. Onze set is op want zoals gezegd heb ik ze samen gebruikt met mijn dochter. Zij 2 en ik 2 en dus was de verpakking na de vakantie leeg. Handig in een set van 4 en als je alleen bent kun je er dus lang mee doen. Je betaald geloof ik maar EUR 4,- voor deze verpakking.

Bic Miss Soleil

Thuis gebruik ik een scheersysteem van Balea waarbij ik de mesjes kan vervangen maar op vakantie of op reis zijn wegwerpmesjes een ideale uitkomst. Gladde beentjes gegarandeerd.

Neem jij op reis/vakantie altijd wegwerpmesjes mee?

Annette

*Ik ontving dit product ter review*

12 thoughts on “Bic scheermesjes

  1. Ik gebruik eigenlijk altijd wegwerpmesjes, maar dan van Gilette. De roze variant, en op zich bevalt dat wel. Ik vind het alleen zo jammer dat het resultaat zo van korte duur is, de volgende dag voel ik al weer stoppeltjes. In de zomer scheer ik dus ook veel vaker dan in de winter.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s