Unboxing

LookFantastic Beautybox April 2020

Heerlijk hoor, vooral in deze tijden om de deurbel te horen en de postbode een pakketje te zien afleveren. Ik laat je zien wat er in de beautybox van de maand April zit. Er zitten weer 6 mooie producten in de box.

Annette

2 thoughts on “Unboxing

  1. Inderdaad lekker je benen ermee scrubben en daarna invetten met baby-olie. Ik vraag mij altijd af waarom de Tweezerman zoveel beter is dan andere. Ik ken hem alleen van naam… Maar hij is nogal aan de prijs dus durf ik het niet aan eigenlijk. Mooie box!

    Geliked door 1 persoon

    • De tweezerman is echt heel goed, deze uit de box werkt voor geen meter 😂 hij pakt je haartjes niet. Ik denk dat de originele op een bepaalde manier is geslepen waardoor hij zo goed werkt. Echt een verschil en de originele kun je ook gratis laten slijpen (wel verzendkosten betalen) dus kun je na een paar jaar beter een nieuwe kopen. Is zijn 20 euro meer dan waard

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s