Sample Saturday

Sample Saturday

Ik heb echt een ongelooflijke berg samples liggen. Ik gebruik ze altijd als ik een paar dagen voor mijn werk weg ga maar de berg slinkt maar weinig. Ik vind dat best zonde want er zitten mooie merken tussen dus ik heb besloten om de komende tijd maar eens wat samples te gaan uitproberen want als ik ze nog langer laat liggen zijn ze straks niet goed meer en kan ik ze (ongebruikt) weggooien en dat is zonde natuurlijk.

Sample Saturday

Dus de komende zaterdagen de rubriek: Sample Saturday

Ik zal de volgende vragen beantwoorden;

  • Wat voor product is het?
  • Welk merk betreft het?
  • Wat is de eerste indruk:
  • Kopen of niet kopen?

Het lijkt me leuk om op deze manier mijn sample voorraad te doen slinken en toch even kort te melden of we het hier over een fijn product hebben of niet. Het blijft natuurlijk een echte eerste indruk want meestal kun je deze maar 1x gebruiken (de zakjes) of een dag of 2 a 3 (voor kleine mini flacons) maar toch soms krijg je best een idee van een product.

Wat denken jullie? Leuk idee? En wil je nog andere vragen beantwoordt zien dan bovenstaande? Laat het me weten want dan voeg ik die nog toe.

Volgende week gaan we van start.

Annette

25 thoughts on “Sample Saturday

  1. Yip! Leuk idee πŸ™‚ Ik gebruik ook altijd mijn samples. Soms ben ik direct verkocht na het gebruik van een sample en dan koop ik ook effectief het product… soms draait dat goed uit, soms niet natuurlijk… want na één of twee maal gebruiken een oordeel vellen is idd moeilijk! Maar ik vind dit een kei-leuk blogidee! Groetjes en prettig weekend. Kathleen x

    Geliked door 1 persoon

  2. Leuk idee!!!! Ik neem ook altijd samples mee als we weg gaan en soms gebruik ik er een paar thuis (als ik erg nieuwsgierig ben πŸ˜‚) succes! Je hebt voor heel wat zaterdagen genoeg!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s