Unboxing

Styletone December 2016

Ik had er op gehoopt en ja hoor, de box van December is echt lekker feestelijk. Ik laat je zien wat voor prachtigs Styletone deze maand in de box heeft gestopt. Kijk je mee?

Styletonebox December 2016

We starten nog redelijk normaal. Van Lookx zit er een lipstick in de box. Ik heb kleur nummer 99 ontvangen en de lipstick heeft een waarde van EUR 15,75. Lookx is een Nederlands merk dus leuk dat die ook eens in de box voorkomt. Volgens heeft er al eens eerder een lipstick in gezeten maar dat weet ik niet meer helemaal zeker. Kleur 99 is warm framboos met een parelmoeren glansje. Fijn want ik wilde niet een rode lipstick :).

Dan even een applausje voor deze highlighter box van City Color. De waarde is slechts EUR 5,49 maar jongens kijk even naar die sparkles. Ik heb geen verlichting nodig met de kerst. Ik smeer deze highlighter en ik shine bright like a diamond zeg maar! Budget maar zeker niet minder waardevol.

Het volgende merk is Deens – Beauty made easy en het zijn twee lipbalms (Blije ikke) in een mooie zilverkleurige kerstverpakking. Een leuke oranje en roze huls . De roze heeft een zoete en de oranje een vanille geur. Lekker hoor. Lippen om te zoenen met de kerst. Dat willen we natuurlijk en iemand als ik heeft nooit genoeg lipbalms dus de collectie is weer even aangevuld. De waarde is EUR 8,90.

Nog een shine-product en wel in de vorm van een losse pigment. Holografische glitters met een waarde van EUR 12,99 van Bellapiere cosmetics. Ik ben niet zo handig met losse pigments dus ik hoop niet dat het een enorme knoeiboel gaat worden. Als tip wordt ook al gegeven om met losse tissues te werken (bijvoorbeeld bij het aanbrengen op je ogen) om niet als een discobal te eindigen.

Er was blijkbaar erg veel vraag naar een oval brush voor in de box. Zelf blijf ik dit soort kwastjes wat gek vinden, haha. Dus omdat Styletone geen merk kon vinden die in de box wilde hebben ze deze kwast zelf ‘uitgebracht’. De waarde is EUR 9,95. Ik ga hem proberen (oogschaduw zou moeten lukken volgens het boekje al vind ik hem daar wel wat groot voor) en laat weten wat ik ervan vindt.

Dat was hem. De decemberbox. Ik vind hem leuk en goed gevuld. Super dat ze er ook wat echte feestartikelen (als ik ze zo mag omschrijven) erin hebben gestopt. Dat verwacht je toch een beetje in december.

Wat vind jij van de inhoud?

Annette

20 thoughts on “Unboxing

  1. Wat een feestelijke hightlight is dat! Met zo’n brush heb ik nog nooit ervaring mee hehad, maar het lijkt mij zeker wat. Wel met foundation en niet oogschaduw of zo. Maar het staat in het boek. Hmmm

    Like

  2. Hahaha… die losse glitters is voor ons ‘oudjes’ ff schrikken, hoe gaan we hier iets mee maken? Nou ik ga het in een nailart stoppen! En die highlighter is gaaf! Echter kijk uit dat het niet te word,… ik kon zo in een sfi meespelen vanmiddag!

    Like

  3. Pingback: Opgemaakt #32 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s