New in: Shoes

Nieuwe schoenen

Heerlijk om de nieuwe H&M catalogus op de deurmat aan te treffen (en hoera! ook die van IKEA maakte zijn opwachting – zijn er meer mensen die de Wehkamp gids zo missen?). Wel echt helemaal herfst waar ik eigenlijk nog niet aan wil denken. Toch werd mijn aandacht getrokken door de schoenen.

H&M zwarte loafers met studs

Ik heb nog nooit schoenen gekocht bij de H&M want ik heb zogeheten moeilijke voeten. Toch kon ik in de catalogus al zien dat deze schoenen weleens de juiste voor mij zouden zijn. Ik heb hele smalle voetjes en instappers kan ik eigenlijk nooit kopen. Deze zijn altijd veel te wijd.

H&M instapper bruin

De donkerbruine schoentjes hebben echter een hoge gesloten wreef en dat kon dus wel eens heel goed passen rondom mijn smalle voetjes en ook nog eens een elastische zijkant zodat de schoenen mooi aansluiten op de voet. Klik en daar zaten ze in het winkelmandje :).

Ook het zwarte paar loafers leken me toe te roepen *koop mij* en gevoelig als ik daarvoor ben klikte ik ook deze dan maar naar het Gooi. Past goed deze ‘kakschoenen’ bij mijn Gooische vrouw uitstraling maar dan wel een klein beetje lef tonen door de studs die het toch een beetje een stoere look geven.

Ik moest toch een paar dagen op de schoenen wachten en ongeduldig als ik ben en verwend natuurlijk want tegenwoordig heb je bijna altijd je bestelling de volgende dag in huis vond ik dat lastig. Maar goed op dinsdagavond ging dan toch de deurbel en stond mijn favoriete man van dit moment – de postbezorger – voor de deur met de zak van de H&M whoopwhoop.

De schoenen passen inderdaad goed en sluiten mooi aan op mijn smalle voetjes. Nu kan ik mijn eeuwige sneakers toch eens afwisselen met een andere schoen en ben ik gelijk weer klaar voor de herfst. Ik ben dol op winkelen maar shoe-shopping vind ik niet prettig en aangezien ik bij adidas werk koop ik met name sneakers. Leuk dus dat ik nu weer een beetje afwisseling heb. Voor deze schoenen betaalde ik in totaal EUR 45,- wat niet veel geld is voor 2 paar schoenen. Het is geen echt leer dus maar ziet er prima uit.

Wat voor schoenen draag jij het liefst?

Annette

14 thoughts on “New in: Shoes

  1. Ze zijn leuk! Ik loop het liefst op laarsjes met een niet te hoge hak of open sandalen. Ik heb weer brede voeten (geen platvoeten ;)) , het liefst koop ik schoenen met een breedtemaat. Net andersom dus!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s