Nagels #30

Barry M – Personal Best

Als ik in Londen ben mag ik van mezelf altijd een Barry M lakje kopen :). Toen ik een maand of 2 geleden voor mijn werk een aantal dagen naar Londen ging hadden we een paar uurtjes voor onszelf. We zaten op het voormalig Olympisch dorp dus op loop afstand van het Westfield Shopping Mall – maak me gek.

Uiteraard ben ik even bij de Victoria Secret geweest maar ook naar de Boots. Paar spulletjes gekocht en dus dit mooie lakje van Barry M. Het is de kleur Personal best en hij is mooi paars. Heel licht maar niet te licht, soms neigt hij een beetje meer richting Taupe. Ik vind hem prachtig.

Barry M Personal Best Nailpolish

Dit werd dus mijn vakantie kleur. Grappig want paars bleek wel een beetje mijn thema te zijn geworden, heel onbewust. Ik had een mooie paarse bikini (van de Hunkermoller uit de Sylvie collectie). Ik had een nieuwe ereader gekocht met paarse sleepcover en dan dus paarse nagels. Sjiek de friemel lag ik 12 dagen lang aan de waterkant. Tsja, je bent een Gooische vrouw of niet toch?! Hahaha.

Barry M Personal Best Nailpolish

Nee zonder dollen. Met al het gesmeer, gezwem en overdaad aan zonlicht heeft deze lak het supergoed gedaan. Geen chips en geen beschadigingen en ook is hij door de zon niet verkleurd. Helemaal goed gekeurd dus. Ik draag als altijd 2 laagjes en een topcoat.

Het lakje komt uit de Speedy – Quick dry collectie. Ik weet niet of dit vast assortiment is of dat het echt alleen voor dit voorjaar/zomer was. Ik heb ook geen idee meer wat ik voor de lak heb betaald. Een paar pond, ze zijn niet duur de lakjes van Barry M.

De volgende kleur wordt een hele donkere. Dat zal wel weer even wennen zijn maar ik heb zin in even wat anders. Uiteraard laat ik die een volgende keer aan je zien.

Had jij een favoriete kleur voor op je nagels de afgelopen periode?

Annette

17 thoughts on “Nagels #30

  1. Wat een goed merk als ie zo goed blijft zitten! En de kleur is ook om te smullen!
    Ik heb veel koraalrood, peachy en blauwe nagellak gedragen. De donkerrode versies bewaar ik voor de winter. Is Barry ook in Nederland verkrijgbaar,als ie zo goed blijft zitten, een hele mooie voor mij!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s