Zomertag

Zomerse dilemma’s

Op de site van Manon Insiiredbylife zag ik deze leuke tag. Omdat het eindelijk lekker weer is en we volop in de zomer zitten besloot ik hem in te vullen. Ik ben heel benieuwd of ik jullie nog kan verrassen met 1 van de antwoorden? 🙂

Op blote voeten door het gras OF op blote voeten door de branding?

Tsja, dat is een dingetje – blote voeten – mijn vriendinnen die dit lezen die gieren het nu waarschijnlijk uit. Ik kan namelijk niet op blote voeten lopen ja echt! Ik ga dan heel raar lopen, heb hele gevoelige voeten en het zit bij ons in de familie want mijn moeder (en mijn opa) kan dit dus ook niet. Ik ga dan toch voor het gras simpel omdat de ondergrond wat stabieler is.

vakantie Kos 2015 067-BorderMaker

Een vakantie op een tropisch eiland OF Een zonnige, culturele stedentrip?

Stedentrips vind ik erg leuk maar daar kom je toch vaak moeier van terug en dan ben je pas echt aan vakantie toe hahaha ik kies dus voor het tropische eiland.

Jouw diner bestaat alleen nog maar uit homemade pastasalade’s OF Jouw diner bestaat alleen nog maar uit barbecueën

Dit zijn toch best pittige vragen hoor. Ik ga voor de BBQ want daar kun je naast vlees en vis natuurlijk ook groenten en brood op bereiden en voor de afwisseling is dat wel zo prettig. Maar pasta vind ik ook erg lekker.

Zwoegen in de sportschool OF Work-outs in de buitenlucht

Sjemig, bij voorkeur geen van beiden. Ik ben geen sportschool liefhebber als het geen ‘klasjes’ zijn. Wij hebben nu Zumba op het werk en dat is echt TE leuk maar ik ga dan toch maar voor een work-out (lees stevige wandeling) in de buitenlucht.

zumba-BorderMaker

Iedereen denkt dat jij de zon tevoorschijn tovert OF Niemand wil ooit nog met jou op vakantie

Ik tover de zon, dat is een no-brainer. Ik doe het echt vele mate beter met een beetje lekker zonlicht en de winter kan mij niet kort genoeg duren.

Een hele zomer doorbrengen in Scandinavië OF Een hele zomer backpacken door Azië

Ai, ik ga naar Scandinavie staat al een behoorlijke poos op mijn bucketlist en ik wil daar heel graag naartoe. Azie trekt me toch minder al zou ik er best eens heen willen. Maar backpacken? No-way-Jose.

Nooit meer jouw teennagels lakken OF Nooit meer slippers dragen

Ik lak dus nooit mijn teennagels behalve als ik op zomervakantie ga en dat is dus 1x per jaar. Haha geen probleem dus om die ene keer te skippen.

Iphone foto's Annette 090-BorderMaker

Je draagt de hele zomer een nét te kort zomers rokje OF Je mag nooit meer jouw benen ontharen

Het te korte rokje dan maar (kan er altijd nog een leuk kort broekje onder scoren toch?) want als ik mijn benen nooit meer kan ontharen? Heel onsmakelijk….

Iedere nacht illegaal kamperen in een weiland OF Iedere nacht doorbrengen onder de sterrenhemel

Onder de sterrenhemel in een heerlijk bed natuurlijk met een leuke man op een mooie bestemming met lekker weer en lekker eten (och, ik laat me een beetje gaan, dwaalde even af J).

Jouw favoriete ijsjessmaak is nergens meer verkrijgbaar OF Je mag de hele zomer geen zoetigheid meer

Ik ga dan met een gerust hart op zoek naar een nieuw favoriet ijssmaakje want zonder zoetigheid is het leven toch een stuk minder leuk.

vakantie Kos 2015 098-BorderMaker

Iedere zomer hoor je altijd ‘Op een onbewoond eiland’ van Kinderen voor Kinderen in jouw hoofd OF Bij het horen van muziek begin je onuitstaanbaar te huilen

Ik ben natuurlijk van de 1e generatie Kinderen voor Kinderen (had geloof ik de eerste 10 LP’s) dus doe dat maar, is best een leuk liedje.

Wat een leuke tag! Wil je hem ook overnemen? Dat mag gerust met vermelding van de site van Manon – credits to her. Met welk van bovenstaande vragen zou jij de meeste moeite hebben?

Annette

13 thoughts on “Zomertag

  1. Leuke antwoorden en slim opgelost met die BBQ! De meeste moeite, met geen vraag eigenlijk. Behalve dat ik nooi op blote voeten loop. In de branding of op gras prima, maar in huis of op tegels…brrr… dat voelt rot aan. Vreemd, als kind liep ik altijd op blote voeten, ook over gloeiendhete straatstenen.

    Like

  2. Leuke tag! Ik ga ook voor bbq en een zonvakantie! Voordat mijn dochter geboren was hadden we meestal een mix van zon en doevakantie. Toch mis ik dat wel een beetje, dat verre reizen en ontdekken

    Like

    • Ja ik ook Jolanda ook het culturele mis ik af en toe maar mijn kids zijn nu al bijna volwassen mijn zoon gaat al niet meer mee op vakantie maar mijn dochter nog wel. Als die het ook af laat weten ga ik de culturele reizen zeker ook weer oppakken.

      Like

  3. Amai… Wat een vragen. Kreeg bij sommige een naar onderbuikgevoel. Mijn kind in mij riep ‘ik wil niet kiezen’… Hihihi de moeilijkste vind ik het rokje. Ik draag het liefst altijd een lange broek. Oh ik zou zo twijfelen…

    Like

Plaats een reactie