Horloge

Mijn nieuwe Lorus horloge

In samenwerking met  Horloge.nl  de horlogespecialist mocht ik een leuk horloge uit zoeken. Ik draag dagelijks een horloge en koop ook elk jaar wel een nieuwe gewoon omdat de kleur leuk is of de vormgeving en een beetje afwisseling kan geen kwaad toch?

Deze keer ging ik voor een klassiek model. Dit horloge van Lorus past eigenlijk overal bij en dat is ook wel eens makkelijk. Het heeft ook een datum aanduiding dat is wel fijn altijd. Naast dit horloge heb ik dan nog een wit horloge met een rosé-gouden kast en een stalen horloge met een roze wijzerplaat. Ik wissel dus tussen deze horloges af op dit moment. Ik weet nog wel dat 1 van mijn eerste horloges van niet al te beste kwaliteit was en dus de horlogeband groen afgaf aan mijn pols. Daarna ging ik het liefst voor een lederen bandje vanwege het draagcomfort. Nu maakt het me niet uit, stalen band, leer of stof ik heb geen voorkeur maar ga vooral voor het uiterlijk/uitstraling van het horloge.

Ik heb inmiddels dan ook wel een aardige verzameling horloges opgebouwd. Sommige draag ik al jaren niet meer maar ik bewaar ze toch. Soms hebben ze een emotionele waarde of vind ik ze nog steeds wel leuk maar past het op dit moment even niet bij mijn ‘lifestyle’. Meestal kijk ik s’morgens naar mijn outfit en beslis dan welk horloge ik die dag omdoe. Ik heb nog horloges uit mijn tienerjaren, van mijn ouders gekregen. Maar ook een aantal horloges die ik gewoon zelf heb gekocht maar die wel een speciale betekenis hebben.

Bandje op maat gemaakt

Op Horloge.nl  vindt je echt een enorme hoeveelheid horloges het was dan ook best even zoeken welke ik zou kiezen. Wat ik erg prettig vond is dat je de maat van je pols kunt opgeven tijdens het bestellen. Wel zo handig want dan komt het horloge in de juiste maat bij je binnen. Nu heb ik een hele handige pappa die ook dol is op horloges maar als je die niet hebt is het wel fijn dat je horloge passend binnenkomt en je niet hoeft te bedenken hoeveel schakeltjes eruit moeten. De schakeltjes zijn overigens netjes meegeleverd dus mocht je pols toch wat dikker worden kun je altijd weer een schakeltje bijplaatsen.

Uiteraard komen de horloges met garantie. Ik ben blij met mijn nieuwe aanwinst en zal deze ook met plezier gaan dragen. Ik ben iemand die horloges graag afwisselt en vind horloges echt een mode item. Op deze site vind je een groot aanbod zoals ik al aangaf en je kunt er ook terecht voor merken als Guess of Michael Kors horloges. Klassiek, modern, sportief of echt helemaal van nu. Ik heb zelf niet al te grote polsjes dus ik moet wel altijd even kijken of de ‘kast’ niet te groot is want anders staat het een beetje gek maar heb wel een voorkeur tegenwoordig voor een wat grotere display. Of zal dat komen omdat mijn ogen toch wat slechter worden?

Hoeveel horloges heb jij en wissel je vaak af?

Annette

Ik heb dit product ter review ontvangen (disclaimer)

12 thoughts on “Horloge

  1. Mooi horloge, de datum is ook wel handig dat deze te zien is. Ik moet altijd op mijn laptop kijken welke dag (datum) het is.
    Het is fijn dat ze het bandje op maat maken en de schakels ook meeleveren.
    Ik heb 1 horloge met een wit bandje. Van het Kruidvat. Een heel simpel model eigenlijk. Soms vergeet ik dat ik hem om heb en kijk ik nog op mijn smartphone hoe laat het is…pfff..hahaha. Ik ben ook soms zo een licht 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s