Jumpsuit

Jumpsuit Action

Twee keer had ik er al mee in mijn handen gestaan. Deze keer ging hij echt mee naar huis. De jumpsuit van Action. Vorig jaar heb ik er ook al 2 gekocht en die heb ik in de zomer met veel plezier gedragen. Deze leukerd kost maar EUR 4,99.

De jumpsuit is er in twee maten S/M en L/XL. Ik heb hier de S/M aan. Mijn normale maat is een M (dames maat 38) en hij zit echt perfect. Hij is van een fijne dunne katoen maar voelt wel prima aan. Het fijne van deze stof is dat het niet kreukt. Super dus om in de vakantiekoffer te gooien.

Hij is prima verder af te stijlen met een leuke riem en sandaaltjes. Tevens als het wat frisser is doe je een leuk vestje of jasje erover. Mocht je een Action bij je in de buurt hebben, haal dan deze jumpsuit. Je gaat er echt geen spijt van krijgen.

Ik zeg laat de lente maar komen. Dit is echt zo’n pak dat je snel zult pakken en veel plezier van zult hebben. De jumpsuits die ik vorig jaar kocht zijn nog prima en dus ook na vele malen wassen blijft de jumpsuit mooi. Ik verwacht dat dus ook van deze. Ik ben blij met mijn aankoopje (denk dat mijn dochter hem ook leuk vind dus kunnen we mooi samen doen).

Is dit iets wat jij ook zult dragen?

Annette

23 thoughts on “Jumpsuit

 1. Wat staat ie leuk! Ik kijk er ook wel eens naar, maar ik twijfel altijd omdat je zo een ding helemaal af moet stropen als je naar het toilet gaat. Ik ben zo een koukleum… Dat hij niet kreukelt is super… ik ga het toch overwegen, lijkt mij toch best fijn voor de zomer… πŸ™‚

  Like

 2. Ik kan maar niet geloven dat ie van de Action is πŸ™‚ zo’n leuke jumpsuit!! Een jumpsuit is zo fijn om dragen… je bent gelijk gekleed toch? En je kan er zoveel kanten mee uit… lekker casual of helemaal chic… topkoopje Ann! Groetjes πŸ™‚

  Like

 3. Leuk ding met een mooi printje! Ik koop soms ook kleding bij de Action, als ik dat dan zeg, zijn mensen echt verbaasd.
  Je kijkt wel een beetje bedrukt…

  Like

 4. Oh ja, die is leuk. En dat bij de action. Ik zie ze weleens liggen, op verschillende plekken, maar ik durfde ze nooit te kopen omdat ik dacht dat me dat niet zou staan. Maar als ik ‘m zo zie issie gewoon heel leuk en staat mooi. Ik ben alleen vrij klein dus dan ben ik wel benieuwd hoe dat past πŸ™‚

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s