Styletone

Unboxing Styletone Februari 2016

Yes !op mijn verjaardag kwam ook de Styletone box binnen. Hoera, dubbel feest. De inhoud ziet er weer veelbelovend uit dus laten we snel kijken wat er allemaal in zit deze maand.

styletone februari 2016

We beginnen met een Lipstick potlood van het merk Lord & Berry. Ik heb de kleur Vertige ontvangen en de lipstick kost maar liefst EUR 20,-. Lord & Berry is een italiaans merk dat zowel het innerlijk als uiterlijk van vrouwen een boost wil geven. Dat lukt met deze kleur zeker. Zelf vind ik rode lipstick niet zo mooi staan bij mezelf maar de pigementatie is top en de kleur is ook prachtig. De lipstick is vochtinbrengend voorzien van olie en zou lang blijven zitten.

Vervolgens een lakje, leuk vond het wel weer tijd voor een lakje in de box. Het is weer een prachtige paars (mijn lievelingskleur) van het merk Nailsinc. De flesjes kosten EUR 16,- wat ik persoonlijk een hoop geld vind voor een nagellak. Mijn vorige ervaring was prima dus dat komt helemaal goed en jullie zien deze vast op de nagels voorbij komen. Er zijn 6 verschillende kleuren in de box gestopt, ik heb dus een mooie paars ontvangen.

 

 

Dan een glasvijl. Ideaal. Ik hoef zelf mijn nagels maar minimaal bij te houden maar een glasvijl is daar natuurlijk ideaal voor. Je kunt hem ook goed schoonmaken/houden doordat hij onder de kraan kan. Het is een product van Styletone zelf en dus hun eerste eigen merk in de box. De prijs is EUR 15,-. Een glasvijl sluit je nagels beter (de laagjes) waardoor splijten minder kans krijgt. Altijd handig om bijvoorbeeld in je tas mee te nemen.

Het mooie palette waar natuulijk direct mijn aandacht naar uitging is een contour palette van het merk City Color en deze kost EUR 9,99. Ik ben blij dat er ook een plaatje bij staat want ik ben niet zo van het contouren maar wil het zeker gaan proberen. Highlighter gebruik ik inmiddels wel dagelijks dus 1 stap heb ik onder de knie :). De kleuren zien er prima bruikbaar uit en zijn volgens de beschrijving in intensiteit op te bouwen.

Styletone februari 2016

Als laatste 2 tubetjes handcreme van het merk Figs & Rouge. Ik vind dit altijd zo een vrolijk merk met dito verpakkingen. Dit zijn handige meeneem tubes en ze kosten EUR 5,25 per stuk. De geuren zijn Mango (hmmmm) Mandarijn en Rose Berry. Er zit lekker veel shea butter in, lekker olietjes en wortel extract van de Ginseng. Niet vet en trekken snel in.

Dat was hem weer voor deze maand. Er staat weer een fotootje van mij in het gidsje (altijd leuk om te zien). Fijne inhoud en ik ben weer blij met alles zoals eigenlijk elke maand. Keep up the good work Styletone. Ik ben een blije customer in elk geval.

Wat vinden jullie van de inhoud, heb je een favoriet?

Annette

 

 

8 thoughts on “Styletone

  1. Jaaaa, ook ik was zeer enthousiast en was werkelijk met alles blij. Echt een superbox deze maand met allemaal bruikbare producten. Benieuwd waar ze volgende maand mee aankomen: de verwachtingen zijn hoog gespannen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s