Nagels #20

Fuchsia Framboise Dr. Pierre Ricaud

In het mooie pakket van Dr. Pierre Ricaud zaten ook 2 lakjes. Een rode en deze mooie Fuchsia/Framboos kleur. Rood draag ik niet dus die heb ik samen met de rode lipstick aan mijn collega gegeven maar deze kleur wilde ik graag zelf proberen.

Pierre Ricaud Nagellak      Pierre Ricaud nagellak

Het is een hele mooie diep roze/rode kleur. Hij dekt eigenlijk al met 1 laagje maar zoals altijd heb ik er toch 2 gedaan en een topcoat. De kleur houdt echt heel erg goed en hij is echt prachtig. Hij neigt soms wel wat naar de rode kant maar hij is echt diep-diep roze.

Fuchsia Framboise Ricaud       fuchsia Framboise Ricaud

Deze lakjes kosten normaal EUR 9,- maar zijn op dit moment EUR 4,50. Op de site www.ricaud.nl vind je de verschillende kleuren. Ik moet zeggen dat de kleur die ik heb totaal niet overeen komt met wat ze afbeelden als Framboise want op de site lijkt het echt meer paars. Kijk dus bij het uitzoeken van de kleur liever naar de flesjes die zijn afgebeeld die laten de kleur veel beter tot zijn recht komen.

Dat vind ik zelf altijd het lastige met online shoppen. Want de kleur kan nogal eens afwijken.  Toch heb ik doordat ik zo’n fijn pakket heb mogen ontvangen voor mijn blog een fijn merk ontdekt en inmiddels ook zelf al een paar producten besteld. Vooral de micellair water vind ik echt heel goed (lees mijn review hier). Die is op dit moment 2 voor de prijs van 1 dus die ging klik in het mandje en is nu onderweg :).

pierre ricaud nagellak      pierre ricaud nagellak

De volgende nagelupdate zal mijn kleur voor de feestdagen zijn. We hebben het kerstfeest op het werk in het thema Gatsby. Superleuk weer. Ik heb….. ja dames let op! Een zwart jurkje gekocht…. I know…. zij die geen zwart draagt. Maar het was de enige die ik kon vinden die mijn goedkeuring kon wegdragen dus ik maak een uitzondering hahaha. Uiteraard wordt deze wel met veren en felle kleuren een beetje opgeleukt want anders voel ik me er niet happy in.

Ik zal zeker foto’s delen (en niet net als vorig jaar per ongeluk mijn foto’s deleten ipv kopieren pffff dat was zo’n domme aktie) dus die krijgen jullie te zien.

Deze keer ook een foto van hoe mijn nagels er na 3,5 week uitzien. Zoals je kunt zien zit de nagellak er nog prima op en chipt niet. Echter zie je aan de ‘uitgroei’ dat het tijd is voor een nieuwe kleur.

pierre ricaud nagellak

Welke kleur gaan jullie dragen met de feestdagen? Al over nagedacht?

Annette

12 thoughts on “Nagels #20

  1. Wat blijft ie goed zitten! Dat is heel erg lang. Ik krijg morgen gelnagels en ik denk dat ze ze ook gaat lakken. Hoop dat het ook een tijdje blijft zitten (tot Oud en Nieuw?) dan heb ik er geen omkijken naar.

    Like

    • Ja dat klopt Sunny dat komt omdat ik een laagje op mijn nagels laat aanbrengen kijk maar eens bij mijn vorige update dan kun je het zien 😉 daardoor blijft de lak een aantal weken perfect zitten zonder te chippen en je hebt niet zo’n dikke acryllaag op je nagel dus het ziet er heel mooi en natuurlijk uit!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s