Wet ’n Wild

Wet ’n Wild Lipsticks

Op de site van ShoppingSarah.nl zag ik een review van de lipsticks van Wet ’n Wild die ze bij de Action had gekocht. De lipsticks zagen er goed uit dus ik ging naar de Action in Hilversum om te kijken of ze daar ook lagen.

De make-up sectie van deze Action is wel altijd een bende moet ik zeggen en dat vind ik super vervelend maar ik ging even zoeken en vond uiteindelijk een doos achterin het schap met de make-up producten van Wet ’n Wild.

wet 'n wild lipsticks      wet ;n wild lipsticks

Ik nam 3 lipsticks mee met de klinkende namen Flirtatious (E926), Rapture (E923) en Risque (E927). De lipsticks zitten in mooi smalle hulsjes en zien er goed uit. In het begin moet je wel even voorzichtig zijn met de dop want de lipsticks steken een stukje uit en dus kun je ze makkelijk beschadigen. De prijs is echter te gek voor woorden namelijk EUR 0,89 per stuk :).

Als eerste Rapture, een mooie beetje roze-bruine tint. Ik vind hem erg mooi, hij brengt lekker aan en is goed romig (ik houd daarvan bij lipstick). Hij blijft best oke zitten ook maar na een maaltijd moet je wel even opnieuw smeren.

Rapture   Rapture   Rapture

De tweede Risque is mijn favoriet. Prachtige oud-roze tint en ik ben er dol op. De stickertjes kloppen trouwens niet helemaal hoor, daar moet je qua kleur echt niet op afgaan. Dan zou deze namelijk bruin moeten zijn en dat is hij absoluut niet. Kijk bij het uitzoeken echt even naar de lipstick zelf zou ik zeggen.

Risque   Risque   Risque

De laatste is de Flirtasious, deze is een beetje bruinige nude tint ook heel erg mooi. Alledrie de kleuren passen prima bij mij. Ik ben dan ook enorm in mijn nopjes met deze 3 lipsticks en ik ga ze vast en zeker veel dragen. Dus ik zeg ren even naar de Action en kijk of ze er ook voor jou nog een paar fijne kleuren hebben.

Flirtatious   Flirtatious   Flirtatious

Zou jij dit soort lipsticks dragen?

Annette

 

 

10 thoughts on “Wet ’n Wild

  1. Ik vind ze erg mooi maar de mijne beschadigden al bij het uitpakken. Beetje jammer. De prijs is erg prettig. De oogschaduwpaletten van Wet n Wild presteren overigens ook boven verwachting!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s