Massagepad

In mijn lekkere shopping-spree in de DM kijk ik ook altijd uit naar spullen die ik normaliter niet zo snel tegenkom. Daar was dan ook dit roze gevalletje. Voor de prijs van EUR 1,75 dacht ik even een handig tooltje te hebben geshopt om mijn kwasten schoon te maken :). Het is van het huismerk Ebelin die ook fijne kwasten heeft (vandaar mijn verwarring waarschijnlijk).

Ebelin Massagepad

Toen ik echter thuis kwam en op het gemak al mijn aankoopjes aan een nadere inspectie onderwierp zag ik dat ik me dus had vergist. Dit is helemaal niet om je kwasten schoon te maken het is een gezichtspeeling + massagepad. Toe maar, hahaha.

Ebelin massagepad      Ebelin massagepad

Dat gingen we natuurlijk even proberen. Maar wat zegt het kaartje dat erbij zit in de verpakking? Deze gezichtspeeling en massagepad is perfect voor een reinigende maar intensieve behandeling van de huid. Door de kleine micro peeling ‘haartjes’ worden dode huidcellen verwijderd. De massagenoppen zorgen voor een aangename goed voor de doorbloeding zijnde massage.

Er wordt als tip meegegeven dat hij prima te gebruiken is in combinatie met een reinigingsproduct, dus ik deed dat met mijn Purity made simple. Aan te brengen met ronddraaiende bewegingen.

Na gebruik de pad goed laten drogen (ik doe dat met de ‘haartjes’ naar beneden op een handdoek.

Enfin, testing testing. Warempel, best oke dit! Hij is een stuk zachter dan ik verwacht had en ook best goed te hanteren. Aangenaam verrast dus voor nog geen 2 euro. Ideaal ook om mee te nemen op vakantie zodat je je velletje lekker bij kunt houden.

Ebelin Massagepad      Ebelin massagepad

Uiteraard heb ik hem ook even getest om te kijken of je er daadwerkelijk je kwasten mee schoon krijgt, dus een beetje milde shampoo erop en ‘kwasten’ maar. Ook dat is prima te doen, haha dus ik zeg, mocht je bij de DM zijn, kijk even of je dit leuke roze ding kunt scoren.

Ik zag trouwens bij het Kruidvat een soortgelijk product dus kom je niet in Duitsland kun je ook even bij het Kruidvat kijken (bij de Kruidvat kwasten in de buurt).

Heb jij wel eens iets gekocht waarvan achteraf bleek dat het voor iets anders bedoelt was als waar je het voor kocht?

Annette

18 thoughts on “Massagepad

  1. Interessant! Ik gebruik namelijk vooralsnog het gezichtsborsteltje van de Hema. Maar dit lijkt hygiënischer dan een borsteltje. Kan mij niet 123 iets voor de geest halen qua ‘misser-maar-toch-weer-niet-want-juist-handig’-product. Zal er ongetwijfeld zijn. Als ik het mij weer herinner deel ik het even 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s