Nagels #14

P2 – 060 Happy Bride

Wat een heerlijke kleur dit! Ik kocht vorige week bij de DM dit lakje van de P2. P2 heeft hele goede lakken en tegen een superlage prijs. Dit lakje kostte slechts EUR 1,95 geen geld toch?

P2 Happy Bride      P2 Happy Bride

De naam Happy Bride vind ik superleuk gekozen. Voor mij ook een goede timing want volgende week vieren wij dat mijn ouders 50 jaar! zijn getrouwd. Prima kleur dus voor een feestje en een heerlijke kleur voor de zomer.

Ik ga mijn teennagels van de week ook even in deze kleur zetten 🙂 heb namelijk een heel leuk jurkje gescoord voor het feest en wil daar graag open schoentjes bij dragen met een klein hakje. Maar deze sneaker girl heeft nog geen schoenen gevonden. Ai, de tijdsdruk is daar, hahaha. Ik heb ze al in mijn hoofd nu nog vinden in de winkel (herkenbaar?).

P2 Happy Bride      P2 Happy Bride

 

Het lakje dekt prima in 2 laagjes en op de foto is er ook nog een topcoat aangebracht. De kleur is mooi koraal niet al te fel maar zeker ook geen onopvallend kleurtje. Als je handen een beetje kleur krijgen door de zon dan zal dit lakje echt prachtig uitkomen.

Vandaag is het tweede pinksterdag en is het weer ietsje minder. Maar gisteren was heerlijk nietwaar? Ik heb heerlijk de middag in de tuin doorgebracht met een lekker boek. Vandaag ga ik mijn jacht naar de juist feestschoenen heropenen. Jullie zullen later horen of dit is gelukt.

P2 Happy Bride      P2 Happy Bride

Volgen jullie mij trouwens al op Instagram? Ik probeer daar dagelijks een klein inkijkje in mijn dag te geven. Via de zijbalk kun je mijn laatste foto’s zien.

Welke kleur prijkt er op jullie nagels op dit moment?

Annette

 

8 thoughts on “Nagels #14

  1. Alvast gefeliciteerd met je ouders, 50 jaar, dat is zeker iets om gevierd te worden! Inderdaad een prachtige kleur.De naam past perfect bij die kleur.
    Momenteel draag ik een mint kleurige nagellak van Maybelline.
    Benieuwd naar je outfit en succes met je zoektocht naar de schoenen. Super leuk, zo een zoektocht. Zal vast wel lukken 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s