P2 One Drop Fitness Oil

Bij de DM in Duitsland verkopen ze het fijne cosmetica merk P2. Volgens mij kun je het in Nederland niet (meer) kopen. Dat is jammer want het is echt een fijn merk met kwalitatief goede producten.

IMG_2330

Dit keer nam ik de nagel olie mee. De nagelolie komt in een superfijn pompje dus kun je heel nauwkeurig doseren. 1 klein druppeltje is voldoende om je nagels van een hand mee in te masseren. Dus met 2 druppeltjes zien je nagels er weer piekfijn uit.

Op het flesje staat het volgende;

Intensieve nagelconcentraat van soja, zoete amandelen en zonnenbloemolie. Breng dagelijks een druppel aan op schone droge nagels en masseer goed.

IMG_2331

Er zitten dus ook nog eens alleen maar pure ingredienten in dit flesje. Top! En de geur is ook echt heerlijk, sinaasappel geur. Het flesje bevat 9ml en daar doe je dus een eeuwigheid mee. Vooral ook omdat het zo goed te doseren is door het pompje. Het is wel echt een olie dus goed in masseren alleen op de nagels zodat je niet met vette handen eindigt. Maar ook dat is best lekker om te doen alleen moet je dan wel even ‘rustig’ aan doen wat dan zijn je handen wel een beetje vettig. Ik probeer het echt te beperken tot mijn nagels. Je nagel (riemen) zien er gelijk verzorgd uit.

IMG_2332        IMG_2333

Heel fijn product voor een klein prijsje. Ik betaald EUR 2,65 voor dit flesje. Aanrader als je bij je volgende bezoek aan de DM voor het schap staat 😉

Annette

10 thoughts on “P2 One Drop Fitness Oil

  • Ja dat hoor ik ook van die van Lush, maar ik hoor ook dat de verpakking eigenlijk zo groot is dat je hem niet op krijgt voordat de datum verstrijkt dat is dan weer jammer. Zouden ze beter een kleiner potje voor een kleinere prijs moeten doen 😉

   Like

 1. Lijkt mij een fijne olie. Misschien een domme vraag maar hoe komt de sinaasappelgeur erin? Die stond niet op het lijstje van oliën wat je van de verpakking hebt overgetypt. Misschien staat dat van die natuurlijke ingrdiënten in het plaatje wat je hebt gepost (ik ben blind dus met plaatjes kan ik niks) maar vroeg me dus af of die geur ook puur natuur is.

  Like

 2. Dat weet ik ook niet Astrid, ik zie niets anders op de verpakking staan. Ik heb even voor je gegoogeld en op een aantal Duitse review sites zie ik mensen met name de Zonnebloemolie als geur aangeven 🙂 dus misschien zit ik er wel naast met mijn sinaasappelgeur (maar dat vind ik persoonlijk). Er staat wel nog op de verpakking dat het Vegan is dus het is echt helemaal natuurlijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s