Liebster award

Ik ben genomineerd door Wendy van http://www.lifewith-wendy.blogspot.nl/   voor de liebster award. Superleuk natuurlijk want wie weet krijg ik daardoor weer wat meer mensen die mijn blog ontdekken.

Liebster foto

Wat is de Liebster award? Deze (vituele) award is in het leven geroepen om kleinere blogs wat meer onder de aandacht te brengen. Deze award is van origine Duits, Liebster betekend namelijk iets in de trand van: liefste, aardigste, leukste, mooi, vriendelijk, aangenaam, gewaardeerd, schattig, vertederend.

Je wordt genomineerd door iemand die vind dat jouw blog de moeite waard is om te lezen en dus vind dat diegene wel wat extra aandacht zou moeten krijgen.  Als je de award (virtueel) in ontvangst hebt genomen (door dit artikel dus) geef je hem weer door aan een aantal ander bloggers.

Heel leuk idee natuurlijk. Dit zijn de vragen die ik kreeg  van Wendy.

Hoe ben je op het idee gekomen om te bloggen?

Ik heb lang nagedacht (denk wel meer dan een jaar) of ik een blog zou starten. Uiteindelijk ‘gewoon’ gedaan. Ik vond dat er gewoon (te) weinig blogs waren van dames van mijn leeftijd en daardoor met name eerlijke reviews ontbraken over (anti-age) huidverzorgingsproducten. Ook vind ik leuk om nieuwe producten te proberen en mijn mening daarover te geven aan anderen.

IMG_2231

Welke artikelen vind je leuk om te lezen bij iemand op zijn/haar blog?

Reviews blijven altijd leuk en ook de opgemaakt artikelen. Die laatste met name omdat je dan echt kunt zien wat een blogger heeft gebruikt tot het opwas ipv alleen voor een review en daarna niet meer aangeraakt. Zegt mij vaak meer over een product dan een review alleen.

Hoeveel tijd besteed je per week ongeveer aan het bloggen?

Pfoe, er gaan behoorlijk wat uurtjes in zitten. In het weekend schrijf ik mijn artikelen en maak ik de foto’s (omdat het nu winter is en dus al donker als ik thuis kom uit mijn werk). Ook doordeweek schrijf ik soms alvast artikelen in de avonduurtjes of zit ik in elk geval met pen en papier op de bank om alle ideeen gelijk op te schrijven.

Waar schrijf je graag over?

Ik probeer een goede afwisseling  te vinden tussen de verschillende categorieen die ik gebruik. Je kunt natuurlijk ook maar zoveel producten tegelijk testen dus ik probeer dat altijd in kladjes en planningen altijd een beetje uit te werken. Het leukst is natuurlijk als je een heel fijn product hebt ontdekt en niet kan wachten om daar wat over te schrijven.

Wat is je favoriete kledingstuk?

Toch wel de spijkerbroek. Ik ben een laatbloeier qua jeans want ik droeg nooit spijkerbroeken en heb denk ik pas mijn eerste gekocht toen ik een jaar of 18/19 was. Serieus waar. Vond ze gewoon nooit lekker zitten. Maar toen was ik ‘om’ 🙂

IMG_2411

Wat kan volgens jou echt niet in een blogpost?

Het gebruik van me ipv mijn dat vind ik zo storend. Mijn grammatica is ook niet altijd helemaal foutloos maar dat vind ik echt een storende schrijffout.

Welke social media gebruik je bij je blog?

Ik heb een instagram account (@annagesgracefully) en een Facebook pagina voor mijn blog

Wat is je favoriete drankje?

Thee (zonder smaakje) met een lepeltje honing

IMG_2308

Welke drie dingen neem je altijd mee als je weg gaat?

Labello, sleutels, rijbewijs

Wat is je toekomstplan m.b.t. je blog?

Ik hoop het nog lang vol te houden en steeds een beetje beter te worden.

Heb je nog een tip voor andere bloggers?

Ik vond het echt een briljante tip toen iemand zei dat je het beste foto’s van je producten kunt maken in de badkuip (als je die hebt natuurlijk) omdat het een fantastische fotostudio is. Nooit eerder aan gedacht dus echt goed.

Zo dat waren de vragen die aan mij waren gesteld door Wendy. Op mijn beurt nomineer  ik de volgende bloggers:

http://ikbengewoonik.nl/ van Manou

http://www.buzzinthekitchen.com/ van Wendy

http://www.evelinemeijer.nl van Eveline

http://princess-leia.nl van Cassandra

Dit zijn mijn vragen voor de collega-bloggers die ik zojuist heb genomineerd.

 • Hoe ben je aan de naam van je blog gekomen?
 • Wat is je favoriete vakantiebestemming?
 • Wat is je beste eigenschap?
 • Wat is de beste tip tot nu toe die je kreeg voor je blog?
 • Welke artikelen vind je leuk om te lezen bij iemand op zijn/haar blog?
 • Wat doe je het eerste als je ‘s ochtends wakker wordt?
 • Wat is je beste eigenschap?
 • Wat zou je graag nog eens willen leren?
 • Wat is jouw favoriete muziek?
 • Heb je huisdieren?
 • Heb je nog een tip voor andere bloggers?

Ik ben benieuwd naar hun antwoorden.

Annette

 

 

 

9 thoughts on “Liebster award

  • idd Nicky, bij mij bleek ook het licht onvoldoende. Maar in mijn vorige woning was het vast heel goed gegaan toen had ik veel licht in de badkamer door ook twee grote ramen. Dus het licht er maar net aan wat voor badkamer je hebt, en een wit bad natuurlijk 🙂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s