Nagels #10 – P2 Royal Love

Druilerig weer, wind, beetje sneeuw mweh, niks aan, wat jullie? Ik ging naar de nagelstudio om mijn nagels te laten doen en koos wederom voor een redelijk licht kleur.

IMG_2375       IMG_2376

Van de P2 (DM Duitsland) nam ik het lakje Royal Love mee uit de Last Forever serie. Ik heb goede ervaringen met deze serie want mijn favoriete kleur (zie hier) komt ook uit die lijn.

Dit lakje kost EUR 1,75 wat echt geen geld is voor zo’n goede kwaliteit nagellak.

Deze is een beetje bruinig. Erg mooi weer en dekt prima in twee laagjes. Hier draag ik de kleur met daarover heen nog een topcoat.

IMG_2381      IMG_2379

Ik blijf toch het meest neigen naar nude tinten en de wat zachtere kleuren. Ook al kan ik af en toe uit schieten naar een wat hardere of fellere kleur moet ik zeggen dat in de schappen mijn ogen toch altijd het eerst alle lichten tinten bekijken.

Glitterlakjes heb ik trouwens helemaal niet, daar heb ik toch het minst mee. Ik vind het prima als er eens een shimmertje in de lak zit maar echt van die grove, grote glitter daar zie ik mezelf niet mee lopen. Er zijn wel echt prachtige glitterlakken maar het is gewoon niets voor mij.

IMG_2382       IMG_2380

Heel benieuwd voor welke kleur ik volgende maand ga? Ik weet het nog niet maar suggesties zijn altijd welkom. In London hoop ik in elk geval ook wat mooie lakjes van Barry M te kunnen kopen. Dat kan hier ook (geloof alleen online) maar ik zie ze toch liever in de winkel zodat je kleur wat beter kunt beoordelen.

Welke kleur prijkt er op dit moment op jullie nagels?

Annette

 

3 thoughts on “Nagels #10 – P2 Royal Love

  1. Mooi kleurtje zeg. Ik hou van dat soort taupes. Bij mij zit er nu Mind your mittens op van Essie. Een heel donkergrijs bijna zwart kleurtje. BTW iets heel anders, als ik op jou link klik op mijn site kom ik op je about pagina en dan moet ik allerlei handelingen doen voordat ik je laatste blog zie. Beetje onhandig vind ik dat!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s