Makeup look met e.l.f. producten

Ik hoop dat jullie mijn unboxing video van vorige week hebben gezien? Nog niet? Klik hier.

Met een aantal van de producten heb ik me opgemaakt en vertel ik wat ik van de producten vindt.

Voor de ogen gebruikte ik het doosje Brownstone. Het doosje koop je voor slechts EUR 1,- wat natuurlijk geen geld is. De driehoekjes zijn wat klein maar met een kwastje lukt het wel om goed bij het product te komen. Toen ik de swatches op mijn arm maakte dacht ik mwah, wel oké maar niet enorm goed. Echter het product brengt heel fijn aan op de ogen en geeft echt wel goed pigment af. Zo zie je maar weer dat swatches echt niet altijd een goed beeld geven. De kleuren zijn echt heel mooi. Ik gebruikte de lichte kleur op mijn bewegend ooglid en de 3e kleur (rechtsonder) voor in de crease. Ik ben er blij mee en vind het erg mooi.

IMG_1240            IMG_1246

 

IMG_1279            IMG_1280

Ik gaf in de unboxing ook aan dat ik een 3-in-1 stick had gekocht. Bij nadere inspectie 🙂 bleek dit een mooie highlighter te zijn (ik dacht zelf dat het meer een blush zou zijn). Heel mooi maar wel heeeeel gek dat dit product naar sinaasappels ruikt. Waarom in hemelsnaam? Het ruikt zeker niet vies (ben dol op citrusgeuren) maar gewoon absoluut niet nodig. Ik heb de highlighter zowel onder mijn wenkbrauw aangebracht als op mijn jukbeen. Ook hier weer aangenaam verrast door de mooie shimmer. Ook voor deze stick betaal je slechts EUR 1,-. Aanrader, absoluut.

IMG_1205          IMG_1231         IMG_1288

Als laatste gebruikte ik de lipstick, wederom een EUR ,- product in de kleur Fantasy. Het is een beetje nude/bruine kleur en wederom erg mooi. De lipstick blijft redelijk zitten en is lekker romig. Hij is niet helemaal mat maar glimt ook niet. Gewoon een fijne lipstick.

IMG_1234          IMG_1235         IMG_1284

Tsja, en dan heb je gewoon voor 3 euro een superleuk make-upje. Dus dames met een klein budget; dit zijn echt aanraders. Neem een kijkje op de site van e.l.f. zou ik zeggen en shop erop los. Zoals ik al aangaf bij de unboxing vind ik het wel jammer dat de verzendkosten (in verhouding tot de producten) hoog zijn namelijk EUR 6,95 maar als je een bestelling plaatst met bijvoorbeeld een vriendin of collega kun je de kosten alweer drukken natuurlijk en ook heeft e.l.f. regelmatig acties waarbij de verzendkosten lager zijn. Houdt dat dus in de gaten. De verzendkosten zijn gratis bij een bestelling van EUR 60,- daar kun je de hele winkel bijna voor shoppen 🙂 hahaha dus dat is wel een beetje gek.

Wat vinden jullie van deze make-up look?

Annette

 

 

8 thoughts on “Makeup look met e.l.f. producten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s