Primark – Shoplog

Afgelopen weekend kocht ik bij de Primark in Almere 3 leuke zomerjurkjes voor de aankomende vakantie.  In deze post laat ik je mijn aankoopjes zien. In de vakantie (Griekenland) draag ik eigenlijk altijd jurkjes omdat ik dat met de warmte gewoon het prettigst vindt zitten. In het ‘normale’ dagelijkse leven draag ik eigenlijk nooit jurkjes. Super stom want als ik de foto’s zie staat het gewoon superleuk.  Note to self: Vaker doen dus!

Als eerste een fleurig a-lijn jurkje. Ik twijfelde over deze maar ben toch blij dat ik hem heb meegenomen. Hij was afgeprijsd naar 5 euro.

IMG_0935 IMG_0937

Het tweede jurkje heeft een soort ‘dierenprint’. Ik heb helemaal niets met dierenprintjes en dit is dan ook mijn eerste aankoop met een dergelijk printje. Ik vond het gelijk leuk op de hanger en ook aan staat hij superleuk. Ook voor dit jurkje betaalde ik maar 5 euro.

IMG_0942 IMG_0940

De laatste jurk is een lange jurk met Aztek print. Ook deze staat heel erg leuk. Hij heeft geen split aan de achterkant dus niet met grote passen lopen dus maar nette vrouwelijke passen, hahaha. Ben ook blij met deze jurk waar ik 12 euro voor betaalde.

IMG_0950 IMG_0949

Uiteindelijk betaalde ik dus 22 euro voor 3 jurkjes. Stuk voor stuk heel verschillend maar ik ben er erg blij mee.

Hebben jullie al een superkoopje kunnen doen in de Sale?

Annette

4 thoughts on “Primark – Shoplog

  1. Wat een leuke jurken. Ik ben ook dol op jurkjes en ik ben ook niet van de dierenprintjes. Maar voor dat geld is het de moeite waard. Ik heb een leuk shirtje bij H&M gekocht, was ook afgeprijsd.
    Wat staan jurkjes jou goed, zeg! Goed figuurtje ervoor 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s