Weekoverzicht

Weekoverzicht #115

Ik heb niet veel te vertellen over de afgelopen week. Het ging allemaal redelijk soepeltjes en was gewoon thuis aan het werk (het merendeel dan). Dus doe ik ook nog een fijne boekentip aan het einde van het artikel.

Gewerkt

Tsja gewoon de hele week thuis op de woensdag na, toen heb ik een paar uur op kantoor gezeten, moest even wat papieren voor de IND en het UWV in orde maken (dus printen) en ook nog een contract uitsturen. Ik was samen met een collega en het was toch wel weer treurig zo’n leeg kantoor. Ik vraag me af als we straks weer ‘mogen’ hoe het er allemaal uit gaat zien, ik denk toch dat er voorgoed wel een verandering voor kantoren zal zijn. Leukste klusje van de week? De kerstpakketten uitzoeken 🙂

Gegeten

Uit de Hello Fesh box kwam deze week een pasta gerecht met een Mexicaans tintje volgens mij hadden we deze al eens gehad, pasta gaat er hier altijd wel in dus een geslaagde maaltijd. Ook hadden we broodjes kippendij met zoetzuur. Ik had wel een beetje kip bijgehaald voor deze. Wij hebben voor 3 personen altijd de 2-persoonbox. De porties zijn behoorlijk groot en wij zijn maar kleine eters dus eigenlijk gaat dat altijd prima maar soms verwacht ik wel dat we wat meer eten haha en dan haal ik een klein beetje bij zoals bij dit kipgerecht. Tot slot de gebakken rijst met vakensreepjes, ook lekker en dit soort gerechten zijn dus qua grootte prima voor ons 3-tjes.

Gedragen

Ik droeg veel ‘bedrijfskleding’ deze week haha. Mijn groene New Balance vest die is van geruwd katoen van binnen en zit lekker warm (vorig seizoen), ook had ik een ‘grijze dag’ en toen droeg ik de heerlijk dikke college trui van New Balance en tot slot het ‘camouflage’ vest die ook altijd nog leuk is en lekker zit. Ik heb wel een nieuw setje kleding gekocht van de week, kwam zaterdagmiddag binnen die zal ik je de komende week laten zien.

Ook ging ik op donderdagavond nog even naar de nagelsalon. Ik heb mijn nagels neutraal gehouden, toch een beetje met in het achterhoofd dat als alles weer op slot gaat ik niet met een zichtbare uitgroei blijf lopen haha maar ik hoop natuurlijk gewoon over een week of 3 weer te kunnen gaan.

Gelezen

Tot slot gelezen, ik lees weer veel op het moment, het borduren schiet er weer even bij in ben vaak te moe aan het einde van de dag en dan staat mijn hoofd er niet naar. Komt wel weer. Ik geef je twee boekentips van Nederlandse auteurs die ik las. Als eerste bonuskind van Saskia Noort. Ik las op facebook (ben lid van een samenlezenisleuker groep) dat men de titel niet zo goed vond passen. Dat ben ik wel eens met deze groep want je zou denken dat het dus gaat over een ‘stiefkind’ maar het boek las wel lekker weg.

bron foto: bol.com

Over het boek:

Vijftienjarige Lies wordt op een ochtend wakker met het gevoel dat haar moeder Jet iets is overkomen. Haar bed is niet beslapen en ze heeft haar mobiele telefoon thuis laten liggen. De vierentwintig uur die volgen ontvangt Lies geen enkel teken van leven. Haar vader en zijn nieuwe vriendin Laura schakelen de politie in, ze geloven dat het te maken heeft met haar mentale toestand: ze zou de scheiding nooit te boven zijn gekomen en heeft daarom besloten te verdwijnen. Of erger. Lies weet echter zeker dat ze dat nooit zou doen en gaat zelf op onderzoek uit. met alle gevolgen van dien.

Klik hier

Ten tweede las ik het weekend het nieuwste boek van Linda Jansma – In eigen hand uit. Ik vond deze niet zo goed als haar trilogie maar zeker goed voor wat lekkere uurtjes leesplezier.

bron foto: bol.com

Over het boek:

IS HET EEN ONGELUK? OF OPZET? Wanneer Nikki Benjamins haar baas een blauw oog slaat, betekent dat het einde van haar carrière bij de Amsterdamse recherche. Ze besluit een eigen recherchebureau te beginnen. Dan klopt voormalig hoofdinspecteur Ferry Akkermans bij haar aan voor hulp. Zijn zoon is verongelukt toen hij tegen een boom reed, maar Ferry twijfelt aan het onderzoek van zijn ex-collega’s. Was het wel een ongeluk?

Klik hier

Ik ben lid van bookchoice en koop ook regelmatig ebooks bij bol.com. Inmiddels kan ik echt niet meer zonder mijn ereader wat een heerlijke uitvinding is dat. Ik leest toch al snel zo’n 40-50 boeken per jaar en dan is een ereader ideaal. Heb inmiddels ook al mijn papieren boeken de deur uit gedaan (behalve mijn Harry Potter boeken). Het blijft wel een dure hobby – ondanks dat eboeken goedkoper zijn dan de papieren versie loopt het soms aardig op wat je uitgeeft 😉 maar ja, elke hobby kost vaak wel geld nietwaar. Ik ben geen bieb-ganger vroeger wel toen ik jong was maar nu echt niet meer.

Lees jij veel?

Annette

11 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Leuk dat camouflage vest. En heel mooi je nagels zo natuurlijk ja het zou zomaar kunnen dat “alles” weer op slot gaat. Dat boek van Saskia Noort ligt hier al 3 weken op de kast. In het begin van het virus las ik heel veel maar nu met het oplopende aantal besmettingen en de toestanden in ziekenhuizen kom ik niet tot lezen. Zou deze week aan het curus Ikebana beginnen maar gaat niet door dus gisteen zelf maar wat gerommeld (en uieindelijk alle bloemen toch in kleine vaasjes gezet).
  Fijne week! PS. Bij de bieb hebben ze ook e-boeken.

  Geliked door 1 persoon

  • Jammer dat je cursus niet doorging, ik vind op het moment dat mijn wereldje ook wel heel klein wordt, zit de hele week thuis en dan in het weekend ook nog eens. Het moet, ik weet het maar het wordt er niet leuker op en dan die mensen die er maar sch*t aan blijven hebben grrrr zo wordt het nooit beter natuurlijk. Maar goed, we houden nog even vol!

   Like

 2. Leuke kleding en stoer hoor. Het is allemaal wat dat wij niet veel kunnen. Het was de afgelopen week wel aardig weer en wij hebben veel gewandeld. Heb een stappenteller op mijn telefoon gezet en heb in 1 week 49.812 stappen gezet en dat is 32 km in bijna 8 uur. Ben ook maar weer met sporten begonnen 1x in de week. Thuis nog aan het klussen en kom de tijd wel door met lezen ” deel 6 van de 7 zussen” en haken.
  Het duurt nog wel even voordat alles weer normal wordt. Sterkte met alles en houd moed.

  Geliked door 1 persoon

 3. Kippendij wordt hier ook vaak gegeten, is lekkerder dan kipfilet, die is vaak zo droog. Lekkere gerechten weer uit de box! Ik ben zelf weer bezig met mijn nagels, soms is het wel een klus…pfff.
  Saskia Noort heeft toffe boeken, die andere schrijfster ken ik niet maar staat genoteerd!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s