Unboxing

Beautybox Oktober 2022

Een mooie inhoud, ik kan niet anders zeggen. Gevarieerd en fijne producten (op 1 na, maar dat is persoonlijk). Ik laat je zien welke 6 producten er deze maand in de Lookfantastic beautybox zitten. Heb jij ook een box? Want vind jij van de inhoud deze maand?

Annette

5 thoughts on “Unboxing

 1. Leuke producten behalve dan die reinigingsdoekjes. Ik heb eens iets grotere gehad maar uiteindelijk werden ze wat groezelig en gingen die mascaravlekken er niet uit. Heerlijk die roomspray ik heb de groene en spuit zo af en toe want in de rondte blijft lang hangen ook. Fijn weekend, was vanmorgen even in Hilversum want Ed dacht dat er nog een fototentoonstelling was in het museum maar die was net afgelopen toen naar het mediamuseum dicht, wordt verbouwd. Naar Laren gereden (Singer) heb je daar een tijdslot nodig het was hartstikke rustig maar we mochten niet naar binnen….toen maar weer naar huis:-) fijn weekend.

  Like

 2. Fijne box inderdaad. Vind zelf de herbruikbare wattenschijfjes ook niet zo, ook van andere merken niet moet ik bekennen… En highlighter gebruik ik bijna nooit, maar wil deze wel even proberen

  Geliked door 1 persoon

  • Ja die wattenschijfjes 😩waardeloos! Wol best het milieu helpen maar dan moet het wel werken, net als die solid bars heb ik ook nog niets goeds aan ontdekt. Ik houd het bij de vloeibare variant voor nu. Recycle de flessen wel netjes 👍🏻 fijn weekend

   Like

 3. Lekker die roomspray! Jammer van die reinigingspads… ze blijven proberen ze te promoten. Ik gebruik mijn kwasten weinig maar toch weer eens doen. (Misschien dan ook meer zin om te make-uppen ;))
  By the way, de kattenfilmpjes kan je nu bekijken, ik had ze direct op public gezet. (Ik wilde dat later toen ik het artikel maakte doen, maar was zo moe dat ik het helemaal vergat)

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s