Weekoverzicht

Weekoverzicht #214

Ik neem je weer mee langs mijn afgelopen week. Gewerkt, heel veel kopjes thee geslurpt en naar het museum geweest. Lees je mee?

Werkweek

Wederom een doodnormaal werkweekje zonder ook maar iets bijzonders. Best oke maar wel wat saai. Er zijn wat dingen ophanden maar dat is allemaal nog alleen binnen het managementteam bespreekbaar dus soms wel lastig als je op kantoor zit en je heb calls die eigenlijk niemand mag horen 😊

Bamboo

Mijn gekozen kadootje van de loterij kwam binnen. Ik had gekozen voor 3 houten kookspatels van Bamboo. Ik had wel een keukenlade vol maar er zaten er wel een paar bij die aan vervanging toe waren dus gelijk die weggegooid.

Outfitjes

Door het ‘gekke’ weer deze week werkte ik vooral met laagjes, want als de zon doorkwam was het best warm maar als je stil zit te werken werd het toch wel weer wat fris, dus vestjes, blazers en af en toe een trui werd het.

Verhuizen

Mijn zoon ging dus deze week verhuizen naar zijn nieuwe plek. Beetje gek vind ik het allemaal nog wel en deze week merkte ik er nog weinig van want hij sliep nog wel thuis maar was veel met dozen en spullen in de weer. Er staat nog genoeg hoor wat hij moet opruimen haha maar ik heb wel in zijn kamer alvast het oude eenpersoonsbed terug gezet en mijn werkplek daar ingericht. Het is nog niet klaar want zoals gezegd hij moet nog wat spullen ophalen. Als het een beetje opgeruimd is zal ik een foto maken van mijn ‘gastenkamer’ annex werkplek.

Zuiderzeemuseum

Ik ging er weer op uit met mijn museumkaart en deze keer werd het het Zuiderzeemuseum afgelopen vrijdag. Het was nog prachtig weer (met name tot begin van de middag) dus goede dag ervoor uitgekozen. Met de boot ga je van Enkhuizen naar het museum dat is al een leuk ritje op zich. Lekker beetje rondgebanjerd daar en toen weer lekker naar huis.

Weekend

Uiteraard naar de markt, kan niet uitblijven. Had hele leuke blauwe bloemetjes meegenomen (naast mijn favo Alstroemeria’s) maar met op de vaas zetten bleken het enorme ‘plakbloemen’ te zijn. Geen idee hoe ze heten, zal er van de week als ze mooi bloeien even een foto van maken. Superschattig dat wel maar zelfs met flink zeep wassen bleven mijn handen plakkerig ☹ jakkes.

Verder vooral meer in huis gerommeld, had dus mijn werkplek verplaatst en een bed in elkaar gezet, ik wil ook de hele zolder nog opruimen de komende weken dat is ook echt hoognodig. Ontspullen wordt het thema de komende herfst/winter haha, benieuwd wat er van terecht komt. Wordt wel beetje moedeloos hoor als ik de zolder op kijk -want waar te beginnen- maar dat het hoognodig is blijkt dus wel.

Aankomende week krijg is inspectie voor de zonnepanelen en is mijn dochter jarig maar dat lees je dan volgende week. Hoe was jullie week?

Annette

10 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Leuk zeg die rood/oranje trui met die witte blouse staat je goed. Ik had van de zomer een aantal keren pioenrozen die vreselijk kleverig waren is gewoon gif volgens mij inderdaad goed je handen wassen. Ed kwam weer terug uit UK had het leuk gehad en overweegt te emigreren:-) Gisteren weer bij moeders gesopt en geveegd en Ed moet dadelijk weer naar Amsterdam om haar naar de pedicure te brengen. Verder had ik mijn 1e les op de Volksuniversiteit, schrijven over daagse dingen. Leuk. Fijne week weer.

  Geliked door 1 persoon

   • Nee is ook zo hoor vakantie is altijd anders dan er permanent wonen maar Ed gaat meestal naar het Lake District en daar zijn de huizen peperduur en wonen eigenlijk geen ‘arme’ mensen er zijn daar ook geen Lidl’s en Aldi’s. Niet doen hoor die trui wegdoen staat je super!

    Geliked door 1 persoon

 2. Ik heb ook die bloemen wel eens gehad, die zijn inderdaad heel plakkerig. Morgen komen ze bij ons zonnepanelen plaatsen, wordt wel oppassen dat de werkmannen niet de kamer in komen lopen met de voordeur open…
  een tijd geleden bij het Zuiderzeemuseum geweest, vond het daar heel leuk om rond te lopen. Genoeg te zien!

  Geliked door 1 persoon

 3. Dat zal even wennen zijn, zonder kids thuis. En fijn, een kamer voor je werkplek. Zit zelf in mijn woonkamer haha. Woon zo klein, maar vind het prima hoor. Mijn week was prima, maar wel druk. Dinsdag/woensdag naar Duitsland met een overnachting voor de OR, heel interessant maar ook heel vermoeiende dagen. Gelukkig deze week weer een normale week. En heb donderdag lekker vrij genomen. Werk op donderdag alleen de ochtend dus kost me maar 4 uurtjes vrij nemen.

  Geliked door 1 persoon

  • Ik zat in het begin beneden in de woonkamer. Toen het thuis werken bleef naar de kleine kamer verhuisd waar ook de kledingkasten staan. Nu een groter bureau en lekker wat meer ruimte 👍🏻 vermoeiend altijd he als je weg bent voor je werk moest er altijd dagen van bijkomen. Lekker zo’n heel lang weekend, geniet ervan 🌸🌺

   Like

   • Ja, fijn zo’n werkruimte! Als ik een extra kamer had gehad had ik het ook zo gedaan, maar voor nu vind ik het nog prima, ook lekker dichtbij mijn katjes nu. Ja, dagen bijkomen, ligt dus niet aan mij haha. Maar ook het constant in gezelschap zijn van mensen, ben ik niet gewend. En helaas geen lang weekend, vrijdag wel werken, maar geniet er evengoed van, lekker een break, en dan nog maar 1 dagje werken 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s