Sample Saturday

Chanel – Micro serum

Oh wat een zaligheid was dit, de geur, de textuur helemaal lekker 😊. In de sample Saturday van deze week een sample van Chanel huidverzorging.

Over het merk;

Ik denk dat iedereen het merk Chanel wel kent. Begonnen als modemerk maar net als veel andere modemerken hun imperium flink uitgebreid met accessoires, parfums, huidverzorging en noem het maar op. Het merk is high-end en daardoor hangt er een behoorlijk prijskaartje aan.

Over het product

Het is dus een hydraterend serum, dit lees ik online; Het eerste serum dat microbolletjes camelia bevat is gebaseerd op een exclusieve en gepatenteerde technologie die ontstaan is uit de micro-fluïdica, waardoor er microbolletjes actieve werkstof gecreëerd kunnen worden waarvan de zuiverheid bewaard blijft tot het moment van aanbrengen. De microbolletjes zijn perfect afgestemd op de huid, waarmee ze versmelten om er het kostbare extract van camelia vrij te geven voor constante hydratatie en een intens opvullend effect. De ongekende textuur biedt een totaal nieuwe zintuigelijke ervaring.

Mijn mening

Ik zei het al in de aanhef, zalig. Ik heb ook al eens een zalig bodyproduct gehad met camelia en ik denk dus dat dit voor die heerlijke geur zorgt. Ik heb denk ik een weekje met deze sample gedaan en vond het heel erg jammer dat hij op was. Zeker het overwegen waard om fullsize aan te schaffen.

Belangrijkste bestanddelen – Drie krachtige actieve werkstoffen.

• Camellia Alba OFA, nieuw exclusief lipide extract dat in het hart van de microbolletjes beschermd wordt, zorgt voor een intens opvullend effect en versterkt de hydratatie en de bescherming van de huid. • Camellia Alba PFA, de emblematische actieve werkstof van HYDRA BEAUTY, helpt de huid te herstellen en behoudt het optimale waterniveau in het hart van de cellen.

• Blue Ginger PFA, een krachtige anti-oxidant, beschermt de huid tegen vrije radicalen en versterkt het cellulaire zelfverdedigingssysteem. * OleoGefractioneerde Actieve werkstof (Actif OléoFractionné).

Prijs en verkrijgbaarheid

Op hier – net als bij vele andere producten – loont het om even goed online te zoeken naar de beste aanbieder. Let wel op dat je de juiste hoeveelheid vergelijkt want dit product is er in een 30ml en 50ml verpakking. Ik zie prijzen die variëren van rond de € 55,- tot dik boven de € 80,-.

Het lijkt mij zalig om deze eens fullsize te gebruiken en dan goed te kunnen beoordelen wat het product na een paar weken voor de huid doet. Eerste indruk is in elk geval dat het een topper is.

Heb jij wel eens iets van Chanel gebruikt?

Annette

3 thoughts on “Sample Saturday

 1. Ik heb een tijdje geleden een foundation van Chanel aangeschaft, die wilde ik al jaren geleden hebben. Ik vind hem erg mooi, zeker vergeleken met andere foundations. Hier ga ik weer decennia mee doen denk ik… Ik vind de “Chanel” geur van hun producten ook zo lekker, het heeft iets speciaals. Deze micro serum lijkt mij ook zalig, een opletten waar camellia ook in zit!

  Like

 2. Ik heb van dit serum een sachet gehad maar daar zat maar voor 2 keer in en daarop kun je natuurlijk geen beoordeling maken maar het rook inderdaad hemels. Meer dan 1 keer voor de bijl gegaan met een mascara van Chanel (Inimitable) wel fijner dan de budget mascara’s die ik normaal koop maar zeker geen Euro 36,00 wat ze geloof ik normaal kosten. Kocht de mascara dan met 40% korting bij IciParis. Ik vind de kleuren (altijd rood voor mij) van de lipsticks van Chanel erg mooi maar ook veel te prijzig voor wat je krijgt. Fijne zondag!

  Geliked door 1 persoon

  • Mascara vind ik ook de budget varianten prima. Heb nu die nieuwe Loreal met 2 kanten, gekocht voor een tientje kost normaal het dubbele maar ben niet onder de indruk. Mijn Essence mascara doet het net zo goed. Wellicht met een goede korting een keer dit serum kopen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s