Hismile

Hismile poeder

Ik heb er al vaker over geschreven en we willen het allemaal wel prachtige witte tanden. Nu kom ik natuurlijk ook op een leeftijd – ahum – 😊 dat je tanden nu eenmaal wat geler worden. Jarenlange theetjes en koffie zijn er langs die tanden gegaan, gesnoept, gegeten nou ja, je kent het wel. Roken heb ik dan nooit gedaan dus daar geen aanslag van.

Natuurlijk wit

Ik ben over het algemeen best goed tevreden over de kleur van mijn tanden. Ze zijn best ‘wit’ en helemaal na mijn beugel avontuur van een paar jaar geleden ben ik heel blij met mijn gebit. Maar ik zie ook wel dat er toch een beetje gele aanslag op mijn tanden te zien is die niet echt meer weggaat.

Soms kan het ook door medicatie gebruik komen dat je tanden geler worden. Ook dat is bij mij niet het geval. In mijn zoektocht kwam ik in aanraking met de advertenties van Hismile – ik geloof op Instagram maar ik heb ze ook wel op facebook voorbij zien komen. Hallo cookies – wonderlijk soms hoe dat toch werkt.

Hismile

Ik kocht dit leuke roze potje met whitening poeder van het merk Hismile. Het is geen Nederlands merk en ook het product doet er even over voordat je het in huis hebt. Ik denk zo’n 1,5 week toen werd het bezorgd. Ik kan niet echt vinden waar het bedrijf zich bevind, als ik op Linkedin zoek denk ik dat ik Queensland kan onderscheiden maar helemaal zeker weet ik het niet.

Je betaald wel verzendkosten maar er zijn geen douanekosten.

Wat is het?

Ons baanbrekende PAP+ Whitening Powder verandert uw bestaande favoriete tandpasta in een effectieve, dagelijkse bleekbehandeling die vlekken effectief oxideert.

Bleekpoeders gebruiken meestal schuurmiddelen om oppervlaktevlekken weg te schrobben, wat kan leiden tot zaken als etsen van het glazuur en gevoeligheid. In plaats van een schurende bleekmethode, oxideert het PAP+ Poeder vlekken door het gebruik van PAP (Pthalimidoperoxycapronzuur), zonder pijn of gevoeligheid te veroorzaken. Voeg effectieve whitening toe aan uw dagelijkse tandpasta door deze eenvoudig in de PAP+ Powder te dompelen.

Als bleekmiddel heeft peroxide een agressief witmakend mechanisme dat oxidatie door vrije radicalen wordt genoemd en dat enkele bijwerkingen met zich meebrengt.

Deze bijwerkingen kunnen zijn: gevoeligheid, geïrriteerd tandvlees en het verlies van belangrijke mineralen uit uw tanden. Behandelingen in de stoel die door de tandarts worden uitgevoerd, beperken deze reacties, maar behandelingen aan huis zijn riskanter.

Onze formule bevat PAP (Pthalimidoperoxycapronzuur) als het primaire bleekmiddel. PAP is een veiliger alternatief voor peroxide, dat geen vrije radicalen vrijgeeft. Dit betekent dat er geen invloed is op het tandvlees of het glazuur.

Deel van de Ingrediënten

Ftaalimidoperoxycapronzuur (PAP)

Een wetenschappelijk bewezen ingrediënt voor het bleken van tanden dat een veilig alternatief is voor peroxide. PAP heeft geen negatieve bijwerkingen tijdens de oxidatie van tandvlekken, waardoor het effectief witter wordt zonder pijn of gevoeligheid.

Hydroxyapatiet (HAp)

Hydroxyapatiet is het hoofdbestanddeel van tanden. De PAP+ formule bevat een nanosynthetische versie van Hydroxyapatite, die helpt verloren mineralen in beschadigde delen van het glazuur te vervangen.

Kaliumcitraat

Een krachtig desensibiliserend middel dat helpt om reeds bestaande gevoeligheid te verlichten. Het gaat naar beneden in de tand en door de zachte laag dentine om de zenuwen blijvende bescherming te bieden tegen pijn en gevoeligheid.

Mening

Het is makkelijk in gebruik, ik gebruik het poeder 2x per dag en dompel dus mijn tandenborstel – met tandpasta – even in het potje en poets dan gewoon mijn tanden. Je merkt wel een beetje dat het een Enzyme betreft, het schuimt wat meer dan alleen met tandpasta maar ik vind het wel lekker.

Mijn tanden glanzen prachtig na gebruik en ik denk dat daar een beetje de kracht zit 😊 optisch zien je tanden er dan mooi uit. Of ik echt verschil zie? Minimaal denk ik als ik zo de foto’s bekijk, wat vinden jullie?

Voordeel is wel (met bijvoorbeeld smokers van vroeger – kennen jullie die nog haha?) dat het je tanden niet beschadigd en vooral heel belangrijk niet gevoelig maakt. Omdat mijn tanden eigenlijk al vrij wit waren zie ik een klein beetje verbetering. Maar heb je echt wel aanslag van roken, koffie/thee of wijn denk ik dat ik een heel goed middel zou kunnen zijn zonder dat je je tanden beschadigd want dat is wel het laatste wat je wilt.

De pot is inmiddels helemaal leeg, prima product verder!

Ben jij tevreden met de kleur van je tanden?

Annette

4 thoughts on “Hismile

  1. Ik zie (denk ik :-)) wel een klein beetje verschil maar jij hebt al mooie tanden. Ben helemaal niet tevreden over mijn tanden niet de kleur en de gezondheid maar door medicijnen, hormonen etc. is het wat het is. Heb heel veel last van terugtrekkend tandvlees dus prioriteit is het gezond houden van mijn tanden en daarvoor ga ik 4 x per jaar naar de mondhygiëniste. Zure dranken drink ik meestal met een rietje. Oh ja smokers ik herinner mij dat nog wel waren toch blauwe doosjes? Nooit gebruikt.
    Fijne dag!

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik zie toch best een verandering, ze zijn inderdaad wat witter. Volgens mij bestaat smokers nog wel, al weet ik niet of ze echt dat poeder nog hebben, eerder een pasta ervan. Ik heb even gekeken wat zo een potje kost, 20 euro, klopt dat? Wat heb jij ervoor betaald?

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie