Weekoverzicht

Weekoverzicht #201

Het is een kort weekoverzichtje want ik ben als dit online komt inmiddels in Kroatië aangekomen. Als het goed is 😊

Pinksteren

Op de pinkstermaandag deed ik niet veel. Ze kwamen bij mij de vloer afmaken. Eindelijk de plint om de convectorput en de laatste plintjes in de gang. Nu is het helemaal klaar. Ik kreeg ook bericht van de zonnepanelen die komen op 30 november haha dus dat duurt nog wel een paar maanden. De wachttijden zijn enorm.

Werken

3 daagjes gewerkt want de maandag viel natuurlijk af in verband met Pinksteren. Het was nog even aanpoten voor de vakantie, waarschijnlijk wel herkenbaar voor de meesten omdat je eigenlijk alles wilt afhebben. Utopie natuurlijk maar goed, we hebben ons best gedaan, wat kleine dingen voor mijn collega om op te pakken maar het meeste is toch gelukt dus op donderdag einde dag met een gerust hart alles achter gelaten.

Outfits

Ik deed vooral lekker makkelijk deze week met veel jeans en een blousje. Wilde ook alvast wat items voor de vakantie bij de koffer leggen. Ik kreeg ook nog een mooie shampoo en conditioner toegestuurd van Golden Rose, die ga ik voor jullie uittesten en dan volgt er een review.

Nagels

Nog wel even langs de nagelstudio geweest voor de vakantie dus die zijn ook helemaal weer lekker gekortwiekt en vakantieproof. Ook natuurlijk even het huis aan kant voordat ik vertrek, vind dat zelf altijd een prettig gevoel dus stof afgenomen, stofzuigen, dweilen, bed verschoond, was er druk mee. Timo kwam nog thuis met een heerlijke bubbletea. Hij mag het fort bewaken de komende 1,5 week!

Koffer pakken

Ik vond het lastig deze keer. Het is warm in Kroatië zo rond de 30 graden maar wat trek je in hemelsnaam aan tijdens al die dagtripjes….. Korte broek? Lange broek? Hmm lastig hoor. Ik ben een koukleum dus heb toch maar van beide wat in de koffer gedaan, wel met name T-shirts ook ingepakt en wat vestjes want dat is dan weer makkelijk uit te trekken en om je middel te knopen als het toch te warm is.

Ik deed ook nog een poging om goede sandalen te vinden maar dat heb ik maar gelaten. Met mijn smalle voeten was het niet te doen om goede te vinden die ook mooi aansluiten bij de voet en ik dus niet ga ‘zwikken’. Ik houd het toch maar bij sneakers voor de excursies en voor slippertjes als we terug zijn en de voetjes rust willen 😊

Uiteraard volgt er een verslag als ik weer terug ben.

Hoe was jouw week?

Annette

6 thoughts on “Weekoverzicht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s