Yeah or Nay

Yeah or Nay – Mei 2022 editie

Ik heb er weer een aantal voor je verzameld. 6 producten die een duim omhoog of een onvoldoende krijgen. In een lege woonkamer want ik zat op mijn nieuwe bank te wachten. Wellicht klinkt het dus een beetje hol 🙂 Mocht je vragen hebben over 1 van de genoemde producten laat het dan even weten in de comments. Tips voor fijne producten zijn natuurlijk ook altijd welkom.

Annette

6 thoughts on “Yeah or Nay

  1. Ik kijk al uit naar je review van Oskia, heel benieuwd! Je bedoelt inderdaad Bazooka kauwgom, volgens mij zat daar ook altijd een stempel plaatje in. Ik heb daar heel veel van gesnoept, je kon ook van die grote bellen ermee blazen haha!

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik las hier een artikel over blauw boerenwormkruid (Blue Tansy) inderdaad uit de kamille familie:
    https://www.jan-magazine.nl/beauty-mode/a23445206/blue-tansy-blauwe-olie/
    Oh jeugdsentiment die kauwgom. Ik probeerde er zo lang mogelijk mee te doen en in de klas mocht je geen kauwgom dus plakte ik het onder de tafelrand. Smerig eigenlijk als je er over nadenkt:-) Ik zag het lang geleden in het Openlucht museum in zo’n ouderwets snoepwinkeltje.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s