Weekoverzicht

Weekoverzicht #163

Het was weer gewoon volle bak gaan deze week. Ik had het koud na mijn zomerse weekje. Ondanks dat de temperatuur hier niet slecht is voelt het wel fris aan maar het weekend was dan weer zalig. Hoe ik mijn week doorbracht lees je hieronder.

Gedragen

Frisjes dus 😊 ik begon heel enthousiast met een blousje met korte mouwen maar in de loop van de ochtend ging er al snel een vest overheen. Wel lekker in mijn favo roze kleur de week begonnen. Op dinsdag was het warmer dus droeg ik mijn zwarte overhemd. Op woensdag begon ik ook enthousiast met een blouse maar kreeg het koud op kantoor, gelukkig hangt daar een vest dus die ging erover. Op donderdag licht shirt van de H&M en groene travelpants van Nikkie. Op vrijdag de Nikkie blouse.

Gewerkt

Vooral de eerste dagen bezig geweest met het wegwerken van mails en bijwerken van wat ik de afgelopen week heb gemist. Ik had helaas niet zo’n heel leuk gesprek met mijn manager. Ik wil (al heel lang) parttime gaan werken namelijk 4 dagen per week. Het is me gewoon echt te veel en dat duurt nu al veel te lang. Ik heb er lang over nagedacht maar na mijn vakantie de knoop doorgehakt en een formeel verzoek ingediend. Helaas waren ze hier niet echt blij mee dus maar even kijken hoe ze formeel gaan reageren.

Appels van de boom geplukt het waren er meer als 20 dit jaar echt leuk (en lekker)

Gekocht

Samles van een minerale foundation. Ik ben een beetje zoekende op dit gebied omdat ik eigenlijk geen ‘echte’ foundation meer wil dragen maar meer neig naar gekleurde dagcrème. Ik heb wel een fijne dus van Charlotte Tilbury (lees hier de review) maar wil eigenlijk nog iets ernaast. Ik zag deze proefjes van een minerale poeder foundation dus dat maar eens proberen. Wellicht zie je het terug in een sample Saturday.

Op zaterdag natuurlijk even bloemen gehaald, kaas was er nog en de boodschapjes gehaald bij de appie.

Gesport/gewandeld

We hebben het weer opgepakt. Na een week niks doen – wat echt wel even zalig was – nu weer begonnen met sporten en het lopen van mijn ommetjes. Op maandag gelijk natgeregend. Dacht dat het alleen een beetje miezer was maar zodra ik op de hei was begon het toch aardig te regenen. Toch doorgelopen dus trots op mezelf. Had na 2x sporten wel spierpijn dus het daar voor deze week maar even bij gelaten.

Gedaan/bezocht

Op zaterdagmiddag naar het Scheepvaartmuseum geweest in Amsterdam. Leuk om eens in een VOC schip te kunnen kijken. Prachtige schilderijen ik vind het echt wel een museum dat de moeite waard is om te bezoeken.

Gewonnen

Toen ik thuiskwam stond er bij de scooter van mijn dochter een pakje. Ik denk dat ze onder de douche had gestaan toen er was aangebeld en dat de postbode toen maar besloot om het daar neer te zetten. Het was het prachtige schilderij dat Babs voor mij heeft gemaakt. Je kon via haar website www.beautybybabs.com meedoen aan een win aktie door een foto in te sturen en kijk nou hoe prachtig! Echt heel erg blij mee.

Hoe was jullie week?

Annette

8 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Prachtig dat schilderij en ik weet natuurlijk dat Babs dat als geen ander kan nadat ze Amy schilderde. Goed dat je voor jezelf kiest met 4 dagen werken en toch jammer dat ze zo onprettig reageren maar het gaat vast lukken want ik denk dat ze je echt niet kwijt willen! Waren in het Zuiderzeemuseum gisteren ook erg leuk (alleen het buitenmuseum). Straks maar weer bellen en proberen mijn operatie vooruit de plaatsen hoop dat ze mij zat worden door al het gezeur:-) Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

 2. Goede oogst dit jaar! In ons oude huis stond ook een appelboom, die deed het ook goed alleen waren wij altijd te laat met plukken…
  Ik ben benieuwd hoe die minerale poederfoundation het bij jou doet, ik heb ook zoiets geprobeerd maar hetzelfde weer, extra benadrukken van al die niet fijn lijntjes en rimpels.
  Wij twijfelen steeds om naar het scheepvaartmuseum te gaan (en notabene was mijn vader een zeeman) maar ik begrijp dat het de moeite waard is. Toch maar een keer gaan, leuk!
  Mooie foto weer van je wandelvriendinnen en wat lief dat je mijn schilderij ook laat zien op je blog! (door het vele kijken naar de foto was het ook een beetje mijn “vriendin” geworden;))
  Het was echt een leuke uitdaging om te doen en misschien zou ik eens wat vaker dit soort dieren gaan portretteren, weer eens wat anders dan portretten van mensen!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s