Weekoverzicht

Weekoverzicht #126

Het is altijd een vreemde week tussen kerst en oud en nieuw, vind je ook niet? Ik ben altijd een beetje kwijt welke dag het is maar voor je het weet is het voorbij 🙂 . Anyway ik had wel lekker vrij maar deed bar weinig.

Maandag

Normaal gesproken zou ik in mijn vakantie er lekker op uit gaan, museum, dagje shoppen ergens lunchen dat soort dingen. Het zat er niet in deze ronde dus vooral veel thuis geweest. Ook lekker en veel gelezen. Op maandag deed ik wat boodschappen, het was gelukkig een stuk rustiger dan de week ervoor, wat huishouden, lekker gelezen, gewandeld, gesport en in de avond maakte ik de Luingini uit de box. Ik vond deze niet zo lekker, te pittig waardoor doordat het zo scherp was de smaak verder helemaal weg viel. Ik ben niet zo van het pittige eten. In dit geval kwam het door de harissa denk ik. Jammer maar kan een keer gebeuren.

Dinsdag

Eigenlijk het zelfde laken van het pak, met een vriend een rondje over de Veluwe gereden en bij thuiskomst lekker op de bank met een boek. Isabelle kookte en maakte de rijst met kipfilet, die hebben we vaker gehad en is heel lekker.

Woensdag

De zon kwam er lekker door, ik deed in plaats van zaterdag vandaag een rondje markt had geen kruimel kaas meer en de bloemen konden ook wel wat vers gebruiken die stonden ook alweer 1,5 week. Ik was vroeg terug en ben toen gelijk een grote ronde gaan lopen op de hei. Het was heerlijk. Omdat ik zo lekker bijtijds was met alles besloot ik ook dat de kerstboom wel afgetuigd kon worden en die is dus ook weer naar zolder voor een jaar. We aten de stamppot uit de box, goedgekeurd!

Donderdag

Ik moet wel echt wat nieuwe planten, helaas is het tuincentrum niet open. Meestal hebben de supermarkten ook wel grote planten als de kerstbomen het veld weer ruimen dus ik hoop volgende week dat ze wat hebben. Ik haal wat hapjes en oliebollen bij de Albert Heijn. Mijn deurbel wordt geinstalleerd en dat is wel een prettig idee. Ik ben alleen met oud en nieuw en dat is prima. Ik heb er helemaal niets mee, nooit gehad ook. Gelukkig geen massaal vuurwerk (skoet is echt heel bang altijd) maar er knalde hier de afgelopen weken genoeg met regelmaat. Ik ga bijtijds naar bed (hallo glim-face met dikke creme haha) maar blijf wel tot 12 uur tv kijken daarna lekker slapen.

Ik at er 2 dit jaar of eigenlijk 1 met oud en nieuw en 1 als ontbijt op nieuwjaarsdag

Vrijdag

Nieuwjaarsdag altijd een beetje gekke dag vind ik dat. Normaal gesproken ga ik altijd wat bezoekjes doen maar vandaag blijf ik thuis. Ik slaap lekker uit, rommel een beetje aan. Ga wel een stuk wandelen. Het is nevelig op de hei maar kan een mooie foto maken. Ik gril wat kip in de avond die ik eet met gebakken aardappeltjes.

Weekend

Niks bijzonders. Ik gooi mijn bed in de was. Lekker met de nieuwe voorraad wasparfum. Zo lekker dit, als je van een lekkere geur aan je was houd die lang blijft moet je dit zeker proberen. Ik heb ongeveer 6 verschillende geuren staan en ik wissel ze per was af. Zalig! Ik doe boodschapjes en ik loop over de hei. Het was koud en vochtig en met name op zaterdag behoorlijk mistig, maar altijd goed even een frisse neus.

Van de week gewoon weer werken, heb geen zin (maar dat heeft nooit iemand nadat je vrij bent geweest toch?!) Maandag wel gelijk naar kantoor, rest van de week thuis werken.

Hoe was jullie week? Was je vrij?

Annette

13 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Lekker gerommeld op Oudejaarsavond hier bijna om de hoek 2 auto’s in de fik en stoeptegels uit de grond. Veel “bommen” en Amy was ontzettend bang. de 1e ff naar mijn (jarige) moeder in Amsterdam en verder veel gewandeld. Fijn weer “normaal”. Waar koop je die wasparfums? En welke is lekker?
    Fijne week!

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik ben ook altijd de kluts kwijt met die feestdagen. Zaterdag dachten wij dat het zondag was en zondag dat het maandag was. Blij dat ze voorbij zijn! Gelukkig was Marie dit jaar niet bang, het luikje naar de tuin stond gewoon open maar ze ging de tuin niet in. Slim van haar!
    Mooie foto van de hei!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s