My Journal

My Journal

Lijstjes, krabbels, schriftjes, to-do lijstjes, mooie pennen. Ik ben er dol op en ik weet velen met mij. Toen we aan het begin van de Covid crisis thuis kwamen te zitten moest ik even mijn draai vinden qua thuiswerken en hoe ik mezelf moest organiseren.

Organiseren

Op het werk – vind ik – mezelf super georganiseert, thuis was het even zoeken. Vooral ook omdat ik dacht dat het voor een week of twee zou zijn dus ik begon met losse velletjes papier met mijn krabbels erop. Merkte al snel dat het niet werkte dus pakte een schriftje erbij, een dunnetje 😊 zo vol natuurlijk.

Daarna nog een schriftje maar toen maar een dik bullet journaal en die is nu ook alweer vol. Ook als ik dan 1x per week naar kantoor ging liet ik de aantekeningen thuis en werkte verder in mijn ‘kantoor’ boek. Niet handig natuurlijk dus uiteindelijk gaat nu het journaal netjes elke week mee in de tas naar kantoor.

Werkwijze

Wat ik allemaal neer krabbel? Aantekeningen tijdens telefoongesprekken, notities over kandidaten die ik spreek, contacten met mijn winkels en dus aanpassingen die ik moet maken aan contracten, notities tijdens vergaderingen, to-do lijstjes, dingen die me ineens te binnen schieten die ik nog moet doen maar ook ideetjes natuurlijk. Ja, een echte schrijver ben ik. Ik vind het fijn en het werkt prettig. Ik ben dus ook nog echt een pen en papier mens en doe bijna niets online (de aantekeningen over kandidaten verwerk ik wel en die gaan dan naar de manager(s) om te bekijken).

Heel blij ben ik dan ook met de nieuwe planner van a-journal die ik mocht ontvangen. Ik moet wel nog even geduld hebben want het zijn de nieuwe planners voor 2021 dus voor nu vooral verheerlijkt naar kijken haha. En het leuke? Ik mag jullie ook blij maken, althans 1 van jullie die net als ik deze kekke ‘luipaard’ planner van mij gaat ontvangen. 1x knipperen met je ogen trouwens en het jaar is voorbij, en wellicht is dat maar goed ook dit ‘rare’ 2020 jaar.

Planner

In de planner vind je naast de gebruikelijke weekindeling een mooi maandoverzicht, kun je er je doelen, wensen voor 2021 in kwijt en je reflecties, notities en alles wat je neer wilt pennen in kwijt. Hij sluit met een mooi elastiek en die kleur, heerlijk! Hij is mooi ingepakt als je hem krijgt met een leuk kaartje erbij. Ze hebben prachtige planners bij a-journal dus check zeker even hun website

Weg geef aktie!!!

Ben jij ook zo’n lekkere krabbelaar? Dan doe je natuurlijk mee met deze leuke weggeef aktie. Meedoen is simpel, je kent me inmiddels 😊. Ik ontvang graag een email met je naam & adres gegevens in mijn mailbox annagesgracefully@gmail.com over 2 weken sluit ik de aktie en ga ik lootjes maken en zal ik in mijn weekoverzicht bekend maken wie de planner heeft gewonnen en stuur ik hem gelijk op. Laat dus even in de comments weten dat je meedoet en stuur mij je gegevens (niet in de comments plaatsen je weet nooit wie ermee aan de haal gaat) Succes!

Annette

*Ik ontving deze planner ter review*

9 thoughts on “My Journal

 1. Leuke actie!
  Mooie planner en handig voor mijn nieuwe baan, schrijf ook alles op en ik ken het verhaal van de losse blaadjes.
  2020 is een bizar jaar, hopelijk loopt 2021 weer gestructureerd 😊

  Geliked door 1 persoon

 2. Hey wat een leuke planner. Ben nog op zoek naar een handige voor 2021. Ben al sinds klein meisje gek op alles wat met stationary te maken heeft. Sinds ik thuiswerk heb ik heel wat blokjes en boekjes klaar liggen.

  Ga je een mail sturen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat een fijne weggeef aktie! Ik kan een planner goed gebruiken op het werk, maar ook thuis. Goede, handige indeling en een vrolijke kaft.
  Mail verstuurd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s