Weekoverzicht

Weekoverzicht #106

Niet mijn beste week was het de afgelopen week. Er kwam een einde aan een kortstondige relatie, ik was ongesteld en het was bloedheet. Ik heb ze wel eens beter gehad kan ik je zeggen. Maar goed, we hebben het overleefd en we gaan weer lekker door.

Gegeten

Op het menu hadden we gyrosschotel met varkenshaasreepjes, zalig maar de hele koelkast stonk (ondanks de dichte verpakking) dus deze ging als eerst in de maak 🙂 . Tostada met kipgehakt, deze hebben we al eens eerder gemaakt en de fusilli met broccoli aten we ook al een keer eerder. Prima gerechten ondanks de grote hitte.

Warmte

In mijn woonkamer werd het ruim 30 graden van de week en ik vluchtte dan ook 2 dagen naar het kantoor waar het een stuk fijner was. Mijn ventilator thuis was mijn nieuwe grote liefde en stond ofwel op de tafel in mijn gezicht te blazen als ik aan het werk was ofwel naast mijn bed om me in de avond nog een klein briesje te geven. Van mij mag het wel minder hoor jongens.

Bureaustoel

Toen ik dinsdag uit kantoor kwam was mijn nieuwe bureaustoel gebracht. Hij moest nog wel in elkaar gezet en dat besloot ik dan maar direct te doen. Bloedheet en het zweet gutste van mijn lijf. Eenmaal in elkaar brak er een klein buitje los dus huppatee in de onderbroek naar buiten haha even afkoelen. Dat was ook welgeteld de enige regen die er hier gevallen is deze week. Soms rommelde het in het verte maar de regen (en het noodweer) bleven uit.

Gedragen

Zo min mogelijk was het motto deze week haha, nee hoor voor kantoor had ik natuurlijk ‘fatsoenlijke’ kleding aan. Maandag een hemdje en rokje, dinsdag en woensdag dus naar kantoor, van donderdag heb ik geen foto en op vrijdag droeg ik het leuke jurkje van de Primark als was hij eigenlijk veel te warm.

Gekocht

Voor de medewerkers heb ik deze clean hands keychain besteld, krijgen ze allemaal op hun bureau als het kantoor weer open gaat. Je kunt er deuren mee openmaken, liftknopjes of pinmachines mee bedienen. We gaan het uitproberen. Ook kocht ik bij Cult Beauty naast 2 nieuwe tubes Lanolips het boek van Caroline Hirons – Skincare. Het leest makkelijk weg en er staan ook veel foto’s in. Ben ongeveer op de helft inmiddels, interessant en niet ‘moeilijk’ geschreven. Als je haar volgt zul je dit zeker een leuk boek vinden want het is geschreven zoals ze praat – lekker to the point.

Eten

Hebben jullie ook zo weinig zin in eten als het zo warm is? Qua lunch kwam ik niet veel verder dan een zakje wortels met wat dip en ook in het weekend bleef het bij mij wat dip-groenten. Had geen zin om in de keuken te staan.

Weekend

Op vrijdag middag ging ik naar de nagelsalon en liet ik mijn nagels weer mooi doen. Dit is de kleur Mockingbird en ik vind hem erg geslaagd. Op zaterdag haalde ik bloemen en kaas op de markt en ging ik daarna even winkelen in Beverwijk. Ik kocht een leuk shirt bij Shoeby en een trui voor van de winter bij Reinders. Ik zal ze jullie op een later moment nog laten zien.

Hebben jullie die hitte een beetje goed kunnen doorstaan?

Annette

10 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Ja afschuwelijk die hitte gelukkig woonkamer op het Noorden maar toch werd het nog 27 graden. Zieke kat, kotsen, kotsen, kotsen (ook op bed). Woensdag maar naar de dierenarts gegaan en ze kreeg een forse injectie en tabletjes (bleek achteraf fout dosering i.p.v. 2 dagen 2 tabletten per keer 2 dagen een halve…….Gelukkig lees ik altijd bijsluiters en check ik het internet. Niet eens even sorry o.i.d. naar wek Euro 189,00.. Gelukkig gaat het nu wat beter. Het koelt deze week m.u.v. donderdag en vrijdag steeds iets verder af. Sterkte en fijne week. PS. Heeft de koelkast de hitte overleefd?

    Geliked door 1 persoon

  2. Aaah wat een vervelende week. Echt een Murphy’s Law met al die vervelende dingen. Hopelijk deze week een betere week.

    Ik eet als snack tegenwoordig wortels met een beetje Aioli. Werk toch thuis dus niemand heeft last van de aioli geur 😂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s