Weekoverzicht

Weekoverzicht #105

Hallo lieve lezers allemaal warm? Ik denk het wel 🙂 . Ik zit al weer dagen met de gordijnen dicht om de warmte zo veel mogelijk buiten te houden. Maar aangezien het de hele komende week nog rond de 30 graden gaat worden denk ik dat het niet meer fijn zal zijn. Wellicht dat ik maar een paar dagen naar kantoor moet vluchten (daar is airco).

Gegeten

Maar goed, we gaan gewoon van start met de Hello Fresh maaltijden van de afgelopen week. We hadden een heerlijk krieltjes salade met kipfilet en twee Aziatische gerechten met rijst. De zilvervliesrijst bleek (ook na lang genoeg koken) behoorlijk hard dus die vonden we minder geslaagd maar verder wel weer lekker gegeten.

Convectorput

Aan de tuinkant van het huis heb ik een convectorput en die moet ik om de paar maanden even goed uitzuigen, er gaan met het openstaan van de tuindeuren, veel bladeren in en ook de haren van Skoet en stof uiteraard. Ik kreeg het ineens op mijn heupen van de week dus dat ding moest schoon. Ik doe dat met mijn oude stofzuiger waar ik met de lange stang met een smal mondstuk goed tot op de bodem kan komen. Klusje weer voor even geklaard.

Gedragen

Qua kleding ging er steeds meer uit, haha tegen het einde van de week. Het is niet te doen toch? Op maandag droeg ik mijn rode Nikkie broek met een blauw t-shirt. Op woensdag een off-the-shoulder trui met mijn spijkerbroek, het was kantoordag en daar was het behoorlijk fris. Vrijdag een luchtig jurkje dat ik bij de Action heb gekocht (ergens vorig jaar geloof ik) en in het weekend een kort jurkje dat ik ooit bij de V&D kocht en mijn bikini maar ik vond het echt te heet.

Gelezen

Ik heb wel lekker gelezen en er gingen twee boeken doorheen deze week. Ik las onder andere Perfecte Prooi van Helen Fields. Wat een goede thriller is dat met dezelfde hoofdpersonen als uit Perfecte resten die ik al eerder las.

Tijdens een rockfestival valt een medewerker van een liefdadigheidsinstelling midden in het publiek dood neer. Zijn buik is met één haal opengesneden. Niemand heeft de moordenaar gezien. Een week later wordt in een vuilcontainer het lichaam van een basisschoollerares aangetroffen. Ze is gewurgd met haar eigen sjaal. Inspecteurs Ava Turner en Luc Callanach hebben geen aanknopingspunten en kunnen geen motieven vaststellen. Ze tasten in het duister, totdat blijkt dat de slachtoffers op diverse gebouwen in de stad met graffiti worden beschreven. Dan ontdekken ze dat de boodschappen geschreven zijn voordat de mensen vermoord werden en begrijpen ze dat de moordenaar zijn volgende slachtoffer zo aankondigt. Hoe onschuldiger de prooi, hoe beter…

Je kunt het boek hier kopen (affiliate link)

Klik hier

Weekend

In het weekend deed ik zo min mogelijk haha. Wat lichte huishoudelijke klusjes (het poetsen komt wel weer als het weer wat minder is). Kocht ik deze paarse bloemen en at ik lekker veel ijsjes. Ik wens je een fijne week en hoop dat je verkoeling zult vinden.

Annette

4 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Zou gemakkelijk zijn als dat rooster eruit kon. Ja niet te doen die hitte hier is de woonkamer ons toevluchtsoord. Ligt op het Noorden en alleen ’s avonds rond 19.30 wat zon…Amy vond het tot nu toe prettig op het balkon maar gisteren werd het zelfs haar te gortig en verkoos ze de badkamervloer. De bloemen heb ik deze week maar overgeslagen. Fijne week en ik hoop dat je fijn naar de kantoorairco kunt, Blijf wel gezond! 🙂

    Geliked door 1 persoon

    • De bovenkant van het rooster kan er wel af maar daaronder zit dus een verwarmingselement waar je alleen met een smal mondstuk kunt schoonmaken. Het is altijd even een klus maar blij dat het weer even klaar is. Mijn woonkamer heeft een pittige 28 graden op het moment 😦 Skoet ligt ook met regelmaat in de badkamer 🙂

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s