Weekoverzicht

Weekoverzicht #103

Ik neem je weer mee langs mijn afgelopen week. Het was nog steeds druk met de vacatures die ik open heb staan. Ik zit midden in de telefonische screenings en moet zeggen kom aparte mensen tegen haha. Maar zo kun je wel (hopelijk) een goede selectie maken voor de manager om mee in gesprek te gaan.

Gegeten

Via de Hello Fresh box aten we weer drie maaltijden. Het broodje met pulled chicken was zalig. Omdat ik wist van een vorige keer dat hier goed van gegeten zou worden had ik 1 kipfilet even bijgekocht en die in de oven gedaan zodat we die bij de pulled chicken konden doen die met de box kwam. Prima en alles ging schoon op.  Qua vegetarische maaltijd hadden we volkoren wraps met halloumi, vooral de uiten chutney vond ik zalig maar ik heb heerlijk gegeten. En tot slot de kip met rijst en sperzieboontjes was ook lekker.

Gedragen

Op maandag wilde ik graag mijn nieuwe shirt aan dat ik de week ervoor kocht bij Costes. Bleek toch wel een beetje warm te zijn maar het kon net.  Ook mijn witte blouse van de Primark ging een dagje aan en op woensdag op kantoor had ik het bomberjackje aan van Themusthaves. Niet zo lang want ik was weer eens met flink wat dozen aan het slepen en uitzoeken voor de komende sample sale dus met name in mijn t-shirt gelopen.

Appels

Ik dacht dat mijn appelboom na de overvloed aan appels van vorig jaar even een break had genomen 🙂 maar ik heb inmiddels toch zo’n 4 appels ontdekt. Ik moet ze er wel binnenkort af halen anders denk ik dat de insecten eraan gaan beginnen en dat zou jammer zijn.

Gekocht & gekregen

De postbode bracht een superleuk kadootje van Ilse die ik via mijn blog heb leren kennen. Wij delen een liefde voor boeken en zij stuurde mij deze leuke oorbelletjes met boekenkasten erin. Heel lief! Ik ben door mijn miscellair water heen, gebeurd me niet vaak en de Garnier koop ik eigenlijk altijd als hij 1+1 gratis is of in Duitsland. Nu was er een aanbieding van de Nivea dus heb ik daar maar 2 flessen van gekocht, en een nieuwe douchepuf en een flesje babyolie.

Bloemen

Mijn zonnebloemen in de tuin beginnen uit te komen. Ik heb al 1 bloem en de andere volgen denk ik van de week. Leuk om te zien en ook de collega’s posten nog steeds vol enthousiasme de vorderingen van hun zaadjes die ik heb gestuurd, nog even een leuk prijsje kopen voor als ik volgende maand de winnaar bekend ga maken. Op de markt kocht ik deze mooie paarse bloemen die doen het ook altijd goed op de vaas bij mij.

Weekend

In het weekend rustig aan gedaan, het huishouden moest natuurlijk wel en zaterdagavond een hapje wezen eten bij van der Valk. Op Zondag een rondje Bataviastad gedaan was er toch best wel druk en bij sommige winkels hebben we echt rechtsomkeert gemaakt. Best gek dat je zelf nu ineens bewust wordt alt het voor je gevoel ‘te druk’ is. Daarna via Harderwijk terug gereden, daar lekker geluncht en via de ‘toeristische’ route (binnendoor) terug naar Hilversum. Heerlijke zondag was het met prachtig weer ook. Hoe was jullie week?

Annette

10 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Grappig ik kocht ook zo’n bos bloemen bij AH ben alleen vergeten hoe ze heten maar ze komen prachtig uit. Was een weekje alleen manlief was een weekje wandelen in de Vogezen en had een riant huis geboekt met 3 slaapkamers voor hem alleen. ’s Hertogenbosch een (beetje) verkend met de fiets maar in de stad was het zelfs op een gewone dinsdag heel erg druk en afstand ho maar.
  Fijne week en succes met de sollicitaties!

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat een leuke oorbellen, tegenwoordig heb je zoveel keuze en helemaal afgestemd op iemands persoonlijkheid en hobby. Mooie kleur, dat paars! Deze week ook weer wat bloemen halen, ik mis ze nu echt als ze weg zijn.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik ben drie weken geleden samen met mijn man naar Bataviastad geweest. Wat was het daar druk!! Mensen in de rij en weinig afstand houden, we hadden het na 1 uur wel gezien. Ik ben nog bij “jouw” winkel geweest, zag er goed uit en leuke aanbiedingen, maar ik had net daarvoor NB sneakers gekocht..

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s